Δ.Ε.Υ.Α.Θ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Θερμαϊκού είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με κοινωφελή χαρακτήρα και διέπεται ως προς την διοίκηση, οργάνωση, εκτέλεση, λειτουργία και συντήρηση των έργων της αρμοδιότητάς της καθώς και τις πηγές χρηματοδότησης της από τις διατάξεις τουΝ.1069/80.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού ιδρύθηκε το 2011 μετά από συνένωση των ΔΕΥΑ Θερμαϊκού, ΔΕΥΑ Μηχανιώνας και ΔΕΥΑ Επανομής, με βάση τις διατάξεις του Ν. 1069/80 και λειτουργεί με σκοπό την κάλυψη των αναγκών ύδρευσης και αποχέτευσης των πολιτών του Δήμου, τη βελτίωση του υφιστάμενου υδρευτικού δικτύου, την ολοκλήρωση της κατασκευής και λειτουργίας του αποχετευτικού δικτύου, την ουσιαστική και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου και της ευρύτερηςπεριοχής.

Η βέλτιστη παροχή αυτών των υπηρεσιών παραμένει ο πρωταρχικός στόχος ο οποίος προσαρμόζεται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των εξυπηρετούμενων πολιτών για υγιεινή ποιότητα ζωής και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Το ωράριο λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού είναι : καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 - 15:00. Η εξυπηρέτηση κοινού γίνεται τις ώρες 08:00 - 13:00.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Δ.Ε.Υ.Α.Θ. και την δραστηριότητα της απο την σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

 

Διοικητικό Συμβούλιο Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου ορίζονται μαζί με τους αναπληρωτές τους από το Δημοτικό Συμβούλιο.  Η διάρθρωση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. έχει ως εξής:

 

Βογιατζής Ιωάννης Πρόεδρος   Δημοτικός Σύμβουλος
Καψάλας Σίμος Αντιπρόεδρος  Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Ζαριφέ Παλιούρα Ευτυχία Μέλος  Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Ζηφκοπούλου Σοφία Μέλος  Εντεταλμένη Παιδείας
Πασχαλιάς Δημήτριος Μέλος  Προέδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.
Καραγάτσογλου Γεώργιος Μέλος   Δημότης
Κλείτσας Αθανάσιος
Μέλος  Δημότης
Σαμακοβλής Αγγελάκης Μέλος  Δημοτικός Σύμβουλος
Μαργαρίτης Κωνσταντίνος Μέλος  Δημοτικός Σύμβουλος
Καραβασίλη Κυριάκη
Μέλος  Δημότης
Βασιλειάδης Νικόλαος Μέλος  Εκπρόσωπος Εργαζομένων
Επισυναπτόμενα αρχεία
Συχνές Ερωτήσεις
Πώς θα εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας

Η εξόφληση των λογαριασμών μπορεί να γίνει:

  1. α) Με e-banking, μέσω των τραπεζών Eurobank, Εθνικής και Πειραιώς, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που θα βρείτε στον έντυπο λογαριασμό της ΔΕΥΑΘ. 
  2. β) Στο ταμείο της ΔΕΥΑΘ, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 - 13.00 που βρίσκεται στους Νέους Επιβάτες, Λογοθέτη 2.
  3. γ) Στα ΕΛΤΑ.
Πώς θα συνδεθείτε με το δίκτυο ύδρευσης
Για νέα σύνδεση νερού σε διαμέρισμα – μεζονέτα – κοινόχρηστο – μονοκατοικία εντός σχεδίου απαιτείται η προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών: 1. Αίτηση 2. Ταυτότητα 3. Α.Φ.Μ. 4. Σχέδιο υδραυλικού Όταν πρόκειται για μονοκατοικίες εκτός σχεδίου, εκτός των παραπάνω δικαιολογητικών, είναι απαραίτητη η προσκόμιση αντίγραφου αδείας και τοπογραφικού. Για εργοταξιακή σύνδεση νερού είναι απαραίτητη η προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών: 1. Αίτηση 2. Στοιχεία της εταιρείας 3. Σφραγίδα 4. Αντίγραφο αδείας 5. Τοπογραφικό
Αλλαγή Ονόματος
Εφόσον έχει αλλάξει ο χρήστης του ακινήτου, αρκεί η προσκόμιση στην υπηρεσία μας αντίγραφου του συμβολαίου του ακινήτου, ταυτότητα του νέου ιδιοκτήτη.
Αλλαγή υδρομέτρου
Σε περίπτωση διαπίστωσης βλάβης ή παλαιότητας του υδρομέτρου, είτε από την υπηρεσία μας, είτε από τον καταναλωτή, γίνεται αντικατάσταση αυτού.
Διεύθυνση Τηλέφωνο Email Υπηρεσία

Λογοθέτου 1, Νέοι Επιβάτες 57019

23920-25005

vlaves@deyath.gr Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

  • Δ.Ε.Υ.Α.Θ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων