Κοινωνικό Φροντιστήριο

Ο Δήμος Θερμαϊκού μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για ανάπτυξη πολιτικών στα θέματα Παιδείας,  διοργανώνει την Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία (Κοινωνικό Φροντιστήριο) η οποία έχει ως σκοπό την προσθετή διδακτική στήριξη σε μαθητές και μαθήτριες Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου μας, ιδίως αυτών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα παρακολούθησης οποιασδήποτε μορφής ενισχυτικής διδασκαλίας, χωρίς ωστόσο να περιορίζεται μόνο προς αυτούς.

 

Η ενίσχυση της προσπάθειάς μας αυτής απαιτεί την συμμετοχή των εκπαιδευτικών  του Δήμου μας (διορισμένους και μη, συνταξιούχους και οι επί πτυχίω φοιτητές), καθώς επίσης και των καθηγητών ξένων γλωσσών, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους μαθητές και γονείς του Δήμου μας, με την εθελοντική προσφορά τους.

 

Οι εθελοντές καθηγητές που θέλουν να συμμετέχουν στη Ε.Ε.Δ. καθώς και οι ενδιαφερόμενοι μαθητές, μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη επισυναπτόμενη αίτηση και να την καταθέσουν στο γραφείο της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου.

 

Τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου πραγματοποιούνται και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες (Περαία, Επανομή, Ν.Μηχανιώνα).

Επισυναπτόμενα αρχεία
Ονοματεπώνυμο υπευθύνου Διεύθυνση Τηλέφωνο Email
Πληροφορίες στο γραφείο της Αντιδημαρχίας Παιδείας

28ης Οκτωβρίου 16 – 57500 Επανομή

23923 30104

gr.paideias@3025.syzefxis.gov.gr
  • Κοινωνικό Φροντιστήριο

    28ης Οκτωβρίου 16 – 57500 Επανομή

    23923 30104

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων