ΔΗ.Π.Π.ΑΚ.Υ.Θ Δημαράκειος παιδικός σταθμός Ν. Μηχανιώνας

Ο Δημαράκειος Παιδικός Σταθμός Ν. Μηχανιώνας λειτουργεί από το 1993, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις για την εκπαίδευση και προάγει τις δεξιότητες κάθε παιδιού. Με έναν προσεκτικό προγραμματισμό μεγιστοποιεί τα παιδικά ερεθίσματα, ώστε το παιδί να αναπτύσσει τις ικανότητές του, να μαθαίνει να δρα τόσο ατομικά όσο και συλλογικά και να εκπαιδεύεται. 

Ο Δημαράκειος Παιδικός Σταθμός παρέχει ενιαία προσχολική αγωγή, βοηθά τα παιδιά να αναπτυχθούν σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά και κοινωνικά, τηρώντας τους απαιτούμενους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας. Επίσης, επιτυγχάνει την ομαλή μετάβασή τους από το οικογενειακό στο σχολικό περιβάλλον και ασφαλώς εξυπηρετεί τους γονείς, ενώ παράλληλα τους ευαισθητοποιεί σε θέματα σύγχρονης παιδαγωγικής και ψυχολογίας.

Ο Δημαράκειος Παιδικός Σταθμός  Ν. Μηχανιώνας  λειτουργεί , σύμφωνα  με τον Πρότυπο Κανονισμό Λειτουργίας (ΦΕΚ 4249/Β’/05.12.2017), ο οποίος κατά κύριο λόγο καθορίζει το βασικό πλαίσιο σχετικά με τις εγγραφές / διαγραφές παιδιών, το ημερήσιο πρόγραμμα και το Προσωπικό.

Ωράριο λειτουργιας: 7:00 16:00

Επισυναπτόμενα αρχεία
Photogallery
Ονοματεπώνυμο υπευθύνου Διεύθυνση Τηλέφωνο Email
Τάτου Αλεξάνδρα

Μακεδονίας 22, 57004 Ν. Μηχανιώνα

23920 35787

alekata@yahoo.com

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων