ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
24/02/2020 ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑЇΚΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ                                       

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ                                                             Περαία, 24-2-2020

 

                                                                                                    

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στη σύναψη σύμβασης μίσθωσης χώρου κατάλληλου για Δημαρχείο, επειδή ο Δήμος Θερμαϊκού στερείται ιδιόκτητου ακινήτου που να καλύπτει το σύνολο των αναγκών του.

Με δεδομένη, λοιπόν, την πρόθεση της νέας Δημοτικής Αρχής για μετεγκατάσταση του Δημαρχείου,  με σκοπό τη στέγαση όλων των υπηρεσιών, περίπου 150 εργαζομένων με την αιρετή διοίκηση, παρακαλούμε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον όσοι είστε κάτοχοι ακινήτου με τις παρακάτω προδιαγραφές για μίσθωση:

Το κτίριο θα πρέπει να βρίσκεται στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ξενίου Διός- Κουντουριώτη-Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Θεσ/νίκης- Μηχανιώνας στην Περαία, ως έδρα του Δήμου (άρθρο 102 παρ.1 του Ν.3463/06), σε σημείο που να υπάρχει αστική συγκοινωνία  και πρέπει να καλύπτει τις παρακάτω ελάχιστες προϋποθέσεις:

  1. Το κτίριο θα πρέπει να διαθέτει χώρους με εμβαδόν περίπου 1500-2000 τ.μ. κύριας χρήσης, με τουαλέτες προσωπικού, κοινού και  μια (1) τουαλέτα για Α.μΕ.Α, ανά όροφο (σε περίπτωση που διαθέτει πλέον του ενός ορόφου), υπόγειους χώρους αποθηκών, κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων, κοινοχρήστων διαδρόμων και χώρων αίθριων κ.λ.π.,  μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και ικανοποιητικό εξωτερικό χώρο για στάθμευση. 
  2. Να είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση και να διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο ίσης στάθμης με το πεζοδρόμιο.
  3. Οι όροφοι θα πρέπει να επικοινωνούν με το ισόγειο και το υπόγειο με εσωτερική σκάλα και ανελκυστήρα.
  4.  Το προσφερόμενο ακίνητο επιβάλλεται να διαθέτει αυτονομία στις λειτουργικές δαπάνες (ύδρευση, ηλεκτροδότηση, θέρμανση και κλιματισμό κ.λ.π.)
  5. Το προς μίσθωση ακίνητο πρέπει να εξυπηρετείται από τα μέσα μαζικής μεταφοράς, η μετάβαση στον προς μίσθωση χώρο πρέπει να είναι εύκολη και να υπάρχει στάση των  Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σε ακτίνα επτακοσίων (700) μέτρων.
  1. Να έχει Οικοδομική άδεια και να είναι Πολεοδομικά τακτοποιημένο.

 

Προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο προς μίσθωση ακίνητο, προτείνεται η διεξαγωγή δημοπρασίας μειοδοτικής, φανερής και προφορικής που διεξάγεται σε δύο φάσεις σύμφωνα με την παρ.4 άρθρο 5  ΠΔ 270/81.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εντός 20 ημερών από την ανάρτηση της παρούσας, να επικοινωνούν με το γραφείο Δημοτικής Περιουσίας τηλ.23923 30051 & 23923 30031.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων