Συμμετοχή του Δήμου Θερμαϊκού στη Συζήτηση «Πολιτικές Ανάπτυξης για τον Πολιτισμό της Θεσσαλονίκης»
06/11/2019 ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Θερμαϊκού συμμετείχε σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα:
Πολιτικές Ανάπτυξης για τον Πολιτισμό της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του προγράμματος της Ακαδημίας Πολιτιστικής Διαχείρισης (CMA 2019), την οποία διοργανώνει τα τελευταία χρόνια το Goethe-Institut στην Ν.Α. Ευρώπη (Θεσσαλονίκη, Σόφια, Βελιγράδι και Βουκουρέστι). Καινοτόμες προσεγγίσεις στην Πολιτιστική Διαχείριση/ η έννοια της καινοτομίας στις πολιτιστικές βιομηχανίες και τον τρόπο επίτευξής της μέσα σε πολιτιστικούς οργανισμούς/ Επαγγελματίες του πολιτισμού/ Επιμελητές/Στελέχη μουσείων / Εκπρόσωποι πολιτιστικών τμημάτων τοπικής αυτοδιοίκησης/πολιτιστικών ιδρυμάτων κ.α. / Δημιουργία για ένα διεθνές πολιτιστικό δίκτυο Ν.Α. Ευρώπης.

Ο Δήμος Θερμαϊκού και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού εξέφρασε την επιθυμία να στηρίξει και να φιλοξενήσει καινοτόμες παραγωγές/projects/δράσεις και να συνδεθεί πολιτιστικά με το δίκτυο της Ν.Α. Ευρώπης.

Ευχαριστούμε την κ. Αργυρώ Μπαράτα για την διοργάνωση της εποικοδομητικής συζήτησης και το Ινστιτούτο Γκαίτε για την φιλοξενία του.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων