Αυξάνονται τα δρομολόγια για τις παραλίες του Δήμου Θερμαϊκού
27/05/2020 ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

 

 

Θετική απήχηση είχαν τα αιτήματα του Δήμου Θερμαϊκού προς τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), που αφορούσαν στην πιο αυξημένη, πλήρη και ποιοτική εξυπηρέτηση του κοινού κατά την θερινή περίοδο από και προς τις παραλίες του.

Στο πλαίσιο της τουριστικής εξωστρέφειας, που επιδιώκεται από τη Διοίκηση του Γιώργου Τσαμασλή, διαμορφώνεται ένα νέο τουριστικό προφίλ της περιοχής, που αναμένεται να αποδώσει τα μέγιστα στην τοπική οικονομία.

Έτσι, λοιπόν, από το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου διπλασιάζονται τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Νο 77Η (Επανομή – Ποταμός), ενώ, σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα ΟΑΣΘ-ΚΤΕΛ, 26% αύξηση παρουσιάζεται στα δρομολόγια της γραμμής Νο 69 (ΙΚΕΑ – Επανομή) τα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου. Επιπλέον, από 88 αυξάνονται σε 107 τα δρομολόγια της γραμμής Νο 72 (ΙΚΕΑ – Νέα Μηχανιώνα), παρουσιάζοντας αύξηση κατά 20%.

«Ο τουρισμός για εμάς δεν αποτελεί μία ψυχρή οικονομική δραστηριότητα», επισημαίνει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού. «Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο δικαίωμα των πολιτών για ασφαλή και τακτική πρόσβασή τους στο αγαθό της θάλασσας και προσπαθούμε μέσα από στενή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων μερών να δώσουμε οικονομική ανάσα στον ιδιωτικό τομέα, αφουγκραζόμενοι την επιθυμία των πολιτών να επισκεφθούν τις δημοφιλέστερες παραλίες του Νομού Θεσσαλονίκης».

 

Για το Γραφείο Τύπου,

Κων/να Τάπρα,

ΔΕ Δημοσιογράφων

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων