Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Εργαζόμενοι μαζί για να κάνουμε τον Δήμο μας πρώτο απ’ όλους!
13/09/2019 ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Με τους εργαζόμενους του Δήμου Θερμαϊκού συναντήθηκε χθες (12/9) ο Δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, προκειμένου να τους παρουσιάσει τις κατευθυντήριες γραμμές στις οποίες προτίθεται να κινηθεί η Διοίκησή του.

Ο κ. Τσαμασλής, λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, θέλησε να γνωρίσει «την κινητήριο δύναμη του Δήμου», όπως τους αποκαλεί, και να ακούσει τα θέματα που τους απασχολούν κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Επιπροσθέτως, ζήτησε να έχουν ως άμεση προτεραιότητά τους την καλύτερη εξυπηρέτηση και βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η νέα Διοίκηση δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεργασία της με τους εργαζόμενους, σεβόμενη τα εργασιακά δικαιώματά τους, γι’ αυτό προτίθεται να τους προσφέρει σε εύλογο χρονικό διάστημα τα απαιτούμενα μέσα (έπιπλα, ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, αυτοκίνητα κλπ), έτσι ώστε να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για την παραγωγή περισσότερου και ποιοτικότερου έργου προς όφελος των πολιτών. «Δεν γίνεται να απαιτούμε από εσάς επαγγελματισμό όταν δεν σας παρέχουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις, τα επαγγελματικά μέσα», τόνισε ο νέος Δήμαρχος.

Συγχρόνως, δεσμεύτηκε πως μέχρι το τέλος του έτους όλοι οι εργαζόμενοι θα υποβληθούν στις ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, πάντα σε συνεργασία με τους συλλόγους εργαζομένων.

Με γνώμονα ότι «οι άνθρωποι αποτελούν τον πιο σημαντικό και κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας κάθε οργανωμένης ανθρώπινης δραστηριότητας και δη μιας Διοίκησης», ο κ. Τσαμασλής επεσήμανε πως «εσείς, οι εργαζόμενοι, είστε ο Δήμος. Αν δεν κινηθούν τα γρανάζια της μηχανής για την εξυπηρέτηση του πολίτη, ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι καταδικασμένος να αποτύχει» και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι: «Εμείς σας εμπιστευόμαστε απόλυτα! Εμπιστευθείτε μας και σεις και σύντομα ο τόπος μας θα είναι πρότυπο ζωής».

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος των εργαζομένων, Πέτρος Πετρίδης, και παρουσιάστηκαν οι νέοι συνεργάτες του Δημάρχου.

Για το Γραφείο Τύπου,

Κων/να Τάπρα,

ΔΕ Δημοσιογράφων

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων