Σάββατο 20-04-24
ΆρθραΝΕΑΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΕΛΛΑΔΑ 2021"

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ “ΕΛΛΑΔΑ 2021”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο  Δήμος Θερμαϊκού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργανώνει η Επιτροπή «ΕΛΛΑΔΑ 2021», για τον εορτασμό των 200 ετών του σύγχρονου ελληνικού κράτους, καλεί τους νέους και τις νέες, ηλικίας από 18 μέχρι 21 ετών, να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας, για να συμμετέχουν στη δράση «Βαδίζοντας στα αχνάρια του 1821».

Είναι χαρά μας να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους του Δήμου μας να συμμετέχουν στη δράση αυτή, ως «πρεσβευτές» της σημερινής Ελλάδας στο εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να βρείτε τις «Οδηγίες και Πληροφορίες» και την «Αίτηση Υποψηφιότητας Νέων» συνημμένα και να αποστείλετε την αίτηση σας μέχρι την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, ηλεκτρονικά στο press@thermaikos.gr. Οι προτάσεις του Δήμου θα υποβληθούν μέσω επιστολής προς την Επιτροπή μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2020.

Συνημμένα:

  1. Οδηγίες και Πληροφορίες
  2. Αίτηση Υποψηφιότητας Νέων

Σημείωση για τα προσωπικά δεδομένα

Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για το απαραίτητο χρονικό διάστημα εκπλήρωσης του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους, σύμφωνα με τις προβλέψεις της κείμενης εσωτερικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Ως φυσικά πρόσωπα μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει η νομοθεσία. Περισσότερες πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Θερμαϊκού και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ