Κυριακή, 28 Νοεμβρίου

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 23923 30016 & 23923 30038

Άρθρα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ- ΕΝΕΡΓΩ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΙ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ- ΕΝΕΡΓΩ – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΙ

Οι μέρες του Φθινοπώρου συνοδεύονται από μικτές καιρικές συνθήκες. Οι έντονες βροχοπτώσεις και οι κατά τόπους υψηλές θερμοκρασίες διατηρούν ακόμα και σήμερα ενεργή τη δράση των κουνουπιών.
Ο Δήμος Θερμαϊκού με αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας, ζητά από τους πολίτες να μην σταματήσουν τα μέτρα προστασίας τους από τα τσιμπήματα των κουνουπιών.
Είναι όντως σπάνιες οι φορές που κινδυνεύουμε από ένα μικρό τέτοιο τσίμπημα. Είναι όμως αναγκαίο να προλάβουμε ακόμα και τη μια περίπτωση ανάμεσα σε εκατοντάδες ανθρώπων.
Με πνεύμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, ενώ η προσοχή όλων βρίσκεται κυρίως στην καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, καθώς υπάρχουν και άλλοι κίνδυνοι για την δημόσια υγεία, όπως είναι ο ιός του Δυτικού Νείλου, η ελονοσία, το κουνούπι”τίγρης” κλπ, ο Δήμος Θερμαϊκού ενημερώνει το κοινό για τις συστάσεις του ΕΟΔΥ, αναρτώντας σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ.
Παρακάτω θα βρείτε τα ενημερωτικά φυλλάδια:

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δωρεάν Τεστ Ανίχνευσης Κορονοϊού στην Επανωμή

Ο Δήμος Θερμαϊκού, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), καλεί το σύνολο των συμπολιτών του σε δωρεάν εξέταση ελέγχου για τον κορονοϊο με τη διαδικασία...