Παρασκευή 29-03-24
ΆρθραΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ«Γκόλφω For Ever» του Ντίνου Σπυρόπουλου - 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ...

«Γκόλφω For Ever» του Ντίνου Σπυρόπουλου – 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ – Πέμπτη 7/10/2021

1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 5-11 Οκτωβρίου 2021 / 20:00 / Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ 2000, Παραλία Περαίας, Δήμος Θερμαϊκού

«Γκόλφω For Ever» του Ντίνου Σπυρόπουλου

Θεατρικό Εργαστήρι Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλαμαριάς «Η Κηφισιά»
Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική συνεισφορά τροφίμων μακράς διαρκείας, χαρτικών, απορρυπαντικών και ειδών προσωπικής υγιεινής για την Αρωγή Θεσσαλονίκης.
Μια συνδιοργάνωση της Θεατρικής Ομάδας «Φύρδην Μίγδην» Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγ. Τριάδας, του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού και του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
ΤΟ ΕΡΓΟ: «Γκόλφω For Ever» του Ντίνου Σπυρόπουλου
Σκηνοθεσία/Μουσική Επιμέλεια/Φωτισμοί: Άννα Γιαννακίδου
Διανομή: ΓΚΟΛΦΩ: Εβελίνα Υψηλάντη | ΤΑΣΟΣ: Γιώργος Τσουλφίδης | ΑΣΤΕΡΩ: Μαριάνα Θεοφίλη | ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ: Απόστολος Καραμπατάκης | ΒΛΑΣΗΣ: Κλειώ Μπουτσούκη | ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Ροδούλα Παπαδοπούλου | ΚΙΤΣΟΣ: Φωτεινή Πετρίδου | ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ: Χριστίνα Καραμπατάκη | ΧΟΡΟΣ/ΧΑΡΟΣ: Δέσποινα Πέτσου | ΧΟΡΟΣ: Άννα Πομάκη | ΖΗΣΑΙΝΑ: Φανή Σεραφειμίδου | ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ: Φωτεινή Τσιγκιαβουρίδου | ΧΟΡΟΣ/ΑΜΛΕΤ: Βούλα Χρυσομάλλη
Η φτωχή και χτυπημένη από τα βάσανα της ζωής Γκόλφω ξενοδουλεύει υπηρετώντας τον τσέλιγκα Ζήση. Ο Έρωτας σημαδεύει την καρδιά της όταν στη βρύση συναντάει τον Τάσο. Όμως η Γκόλφω δέχεται ερωτικές βολές και από τον Κίτσο, το αρχοντόπουλο της περιοχής. Παρά τις διαφωνίες της Αστέρως, μάνας της Γκόλφως, Τάσος και Γκόλφω αρραβωνιάζονται, όταν ο Τάσος δέχεται πιεστικά προξενιά για την τσελιγκοπούλα εξαδέλφη του Κίτσου, την κακάσχημη Σταυρούλα. Παρά την αρχική του άρνηση, ο Τάσος δελεάζεται από τη μεγάλη προίκα της Σταυρούλας και διώχνει την Γκόλφω…
Το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού έχει την υποστήριξη των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Θερμαϊκού. Εκπρόσωποι από κάθε σύλλογο θα συγκροτήσουν την Επιτροπή Συλλόγων, η οποία θα αποδώσει το Τιμητικό Βραβείο Πολιτιστικών Συλλόγων Καλύτερης Παράστασης. Συμμετέχουν οι: Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγελοχωρίου, Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας, Πολιτιστικός Σύλλογος «ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ», Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Θερμαϊκού ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ, Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Ν. Μηχανιώνας ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ, Σύλλογος Φίλων Θερμαϊκού ΑΠΟΛΛΩΝ, Μορφωτικός Όμιλος Ποντίων Μεσημερίου «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ», Πολιτιστικός Σύλλογος Επανομής, Ιστορικός Λαογραφικός Σύλλογος Ν. Επιβατών «ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ», Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται τηρώντας όλα τα μέτρα και τις επίσημες οδηγίες για την προστασία από τη μετάδοση του Covid-19.
Υποχρεωτική χρήση μάσκας όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ, τόσο κατά την είσοδο και έξοδο από το θέατρο, όσο και σε όλη τη διάρκεια της κάθε παράστασης.
Η είσοδος στο θέατρο επιτρέπεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (εντός 6 μηνών από τη διάγνωση) ή δήλωσης αρνητικού pcr ή rapid test εντός 48 ωρών, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες που ισχύουν από 13/09/2021. Ο έλεγχος πιστοποιητικών και ταυτοπροσωπίας διενεργείται κατά την είσοδο των θεατών στο θέατρο.
Λόγω του περιορισμού πληρότητας του θεάτρου, είναι υποχρεωτική η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στον αριθμό 694 444 3288 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση fyrdinmigdin@gmail.com
Εφόσον συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών, δεν υπάρχει δυνατότητα εισόδου ατόμων χωρίς κράτηση στο χώρο.
Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη των διασωστών της Εθελοντικής Ομάδας Πρόβλεψης & Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.), Δήμου Θερμαϊκού, οι οποίοι φροντίζουν για την ασφάλεια και την προστασία του κοινού και των συντελεστών.
ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: Atlantis – Pleasure by the Sea, Χασαποταβέρνα «Ανέστης», Κτήμα Γεροβασιλείου, «Γνώση» Βιβλιοχώρος, Όστρακο – θαλασσινών ουζερί, Βιοτεχνία σιροπιαστών ΑΝΑΤΟΛΗ, Privecode – γυναικεία ένδυση & αξεσουάρ, BONITA Hair & Beauty Studio, Άρτος ΚΛΩΝΗΣ, AIGLI Hotel By the Sea, Ναυτικός Όμιλος Ακτής Θερμαϊκού, Χρίστος Μοσχοβίτης – Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ3, 95,8fm, 102fm, TV100, FM100, FM100.6, TyposThess, Κουλτουρόσουπα, SELEO.gr, VORIA.gr, lavart, Karfitsa.gr, φιλμ νουάρ, thestival.gr, ATLAS TV
Για όλες τις εξελίξεις του Φεστιβάλ, μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα της Θεατρικής Ομάδας «Φύρδην Μίγδην» στο facebook https://www.facebook.com/FyrdinMigdinTheater καθώς και την επίσημη ιστοσελίδα www.fyrdinmigdin.com
ΝΕΑ ΩΡΑ 2 ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 2 ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 3