Παρασκευή, 14 Μαΐου

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ– ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 23923 30045 από 8πμ. – 2μμ.

Άρθρα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ «Ήρωες 21 σε Δράση» Μάρτιος - Απρίλιος, 2021 - Ευχαριστήριο

«Ήρωες 21 σε Δράση» Μάρτιος – Απρίλιος, 2021 – Ευχαριστήριο

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και την συμμετοχή σας στην πρώτη διαδικτυακή δράση «Ήρωες 21 σε Δράση» του Δήμου Θερμαϊκού, η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ένα καλλιτεχνικό ταξίδι φόρος τιμής της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821!

Ένα ταξίδι αξίας, διάρκειας ενός μήνα, στην πιο δύσκολη εποχή της πανδημίας, 93 παιδιά από το Δήμο Θερμαϊκού, βγήκαν μπροστά και εμπνεύστηκαν τους Ήρωες 21.

Διακόσια χρόνια μετά , 109 δημιουργήματα από τον πιο μικρό νηπιακής ηλικίας έως τους έφηβους, δημιούργησαν με την ψυχή τους, εξαιρετικές ζωγραφιές για τους προγόνους τους.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Τροκάνας και ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ  Δημήτρης Πασχαλιάς  εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήριά τους σε όλα τα παιδιά για τα ωραία έργα τους καθώς και τις ευχαριστίες τους για τη συμμετοχή:

2ο Δημοτικό Σχολείο Επανομής

Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπ/σης Νέων Επιβατών “Αρχιγένειο”

3ο Νηπιαγωγείο Επανομής

Μορφωτικός Πολιτιστικός  Σύλλογος Νέας Μηχανιώνας

Τα social media που φιλοξένησαν τη δράση.

Τους ανεξάρτητους συμμετέχοντες!

Τους γονείς που ήταν δίπλα στη δράση σε όλη την διάρκειά της καθώς και τους πολλούς διαδικτυακούς ακολούθους εντός και εκτός περιοχής που με το θετικό τους σχολιασμό  επιβράβευσαν ηθικά τα παιδιά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ-ΗΡΩΕΣ_21

21 ΔΡΑΣΗ

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΚΤΑΦΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΠΕΡΑΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ Το γραφείο κοιμητηρίων του Δήμου Θερμαϊκού στην προσπάθεια της εύρυθμης λειτουργίας των οκτώ Δημοτικών κοιμητηρίων και εξαιτίας του μεγάλου προβλήματος που...

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 2021

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ / BEACH CLEAN UP! / European Maritime Day in My Country 2021 #EMD2021 #EMDInMyCountry EU Maritime & Fish ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ...

Διαδικτυακή ομιλία για την επιληψία στο σχολείο

  Διαδικτυακή ομιλία με τίτλο: «Διαχείριση της επιληψίας στο σχολικό περιβάλλον» πραγματοποιείται το Σάββατο, 22 Μαΐου 2021, από τις 11:00 έως τις 13:00. Η επιληψία, με...