Συνάντηση Δημάρχου Θερμαϊκού με τον Πρόεδρο Μητροπολιτικής Επιτροπής Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης

0
211

Σήμερα Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γεώργιος Τσαμασλής υποδέχθηκε στο γραφείο του και είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο Μητροπολιτικής Επιτροπής Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Περιφερειακό Σύμβουλο εκλεγμένο με τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, κ. Θεόδωρο Μητράκα εν όψει της αυριανής συνεδρίασης της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης .

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Τσαμασλής ζήτησε από τον κ. Μητράκα Θεόδωρο να συζητηθεί στην επικείμενη συνεδρίαση της Επιτροπής εκτός ημερησίας διάταξης το θέμα της εργοταξιακής σήμανσης για την ρύθμιση της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής για την εκτέλεση των εργασιών ανάπλασης της εισόδου της Επανομής.

Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκε επίσης η γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τα έργα σχετικά με το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης Δ.Κ. Περαίας και Δ.Κ. Ν. Επιβατών, το νέο εξωτερικό δίκτυο Δ.Ε. Θερμαϊκού και το ταχυδιυλιστήριο της Δ.Ε.Η.Α. του Δήμου Θερμαϊκού που είναι επίσης ένα από τα θέματα της αυριανής Συνεδρίασης της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης.

IMG_0990