Σάββατο 20-04-24
ΆρθραΝΕΑΘΕΜΑ: Ορκίστηκαν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί

ΘΕΜΑ: Ορκίστηκαν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί

Η διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη, η συνέπεια και ο σεβασμός προς αυτόν, καθώς και η εφαρμογή και τήρηση των διατάξεων του νόμου, είναι μερικά από τα καθήκοντα των έξι (6) Δημοτικών Αστυνομικών, που διορίστηκαν στο Δήμο Θερμαϊκού.
Παρουσία του Δημάρχου, Ιωάννη Αλεξανδρή, φίλων και συγγενών πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των πρώτων Δημοτικών Αστυνομικών της πόλης στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τη μία (1) γυναίκα και τους πέντε (5) άντρες, που αποτελούν, πλέον, το ένστολο προσωπικό του Δήμου και τόνισε με έμφαση τα εξής: «Να είστε δίκαιοι, μόνο έτσι θα λειτουργήσετε με αποτελεσματικότητα. Ο ρόλος σας αφορά άμεσα την εικόνα της πόλης. Να είστε τυπικοί με τους πολίτες. Το έργο σας είναι πολύπλευρο και ουσιαστικό σε όλους τους τομείς. Είστε τα «μάτια και τα αυτιά» του Δήμου. Η σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης με τον πολίτη, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι η Δημοτική Αστυνομία μπορεί να επιτελέσει το έργο της όσο το δυνατόν καλύτερα και πάντα με τη συνεργασία των πολιτών».

Για το Γραφείο Τύπου

Κων/να Τάπρα
ΔΕ Δημοσιογράφων

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ