Πέμπτη 25-04-24
ΆρθραΝΕΑΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

 

                                           

 

ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ& & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

Πληροφορίες: τηλ 2310/966-960, -962,-963,-964

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή σας, και προς αποφυγή ταλαιπωρίας σας, θα πρέπει να προσέλθετε με την οριζόμενη σειρά, όπως αυτή σημειώνεται στην παρούσα πρόσκληση.
Οι κάτοικοι της οδού α) Λαχανά (από Μ. Αλεξάνδρου έως 28ης Οκτωβρίου) β) Εθν. Αντίστασης (από Κουντουριώτου έως Δημοκρατίας) γ) Δημοκρατίας (από Εθν. Αντίστασης έως Λαχανά) δ) Πολυτεχνείου (από Μπάρμπα έως Κιλελέρ) ε) Μπάρμπα (από Αγ. Νικολάου έως Κανάρη) στ) 28ης Οκτωβρίου (από Αγ. Νικολάου έως Κανάρη) ζ) Ανώνυμος οδός κάθετος στην οδό 28ης Οκτωβρίου (μεταξύ Πολυτεχνείου και Κανάρη) η) Κιλελέρ (από Αγ. Νικολάου έως Κανάρη) θ) Αγ. Νικολάου (από Κουντουριώτου έως 28ης Οκτωβρίου) ι) Δημοκρατίας (από Αγ. Νικολάου έως Κανάρη) ια) Αγ. Νικολάου (από Τέρρυ Ιωαννίδη έως τέλος) του Δήμου Θερμαϊκού Τ/Δ Ν. Επιβατών, να προσέλθουν στα γραφεία της ΕΥΑΘ ΑΕ, οδός Τσιμισκή 98, 1ος όροφος, από 8:00 έως 13:00 από 17-08-2009 έως 31-08-2009 για να πληρώσουν το Δικαίωμα Σύνδεσης και τη Δαπάνη Ιδιωτικής Διακλάδωσης, ώστε η Εταιρία μας να προβεί στην κατασκευή της Σύνδεσης του οικοπέδου σας με το δίκτυό μας.
Για κάθε οικόπεδο θα πρέπει να προσέλθει ο διαχειριστής ή ο εκπρόσωπος των συνιδιοκτητών προσκομίζοντας μαζί του φωτοαντίγραφα (όχι επικυρωμένα) από όλες τις οικοδομικές άδειες με τις οποίες κτίστηκαν τα κτίσματα του οικοπέδου σας, φωτοτυπία του αντίστοιχου τοπογραφικού διαγράμματος που συνοδεύει τις εν λόγω οικοδομικές άδειες, καθώς και σύσταση καθέτου ιδιοκτησίας του οικοπέδου με το τοπογραφικό διάγραμμα που τη συνοδεύει, εφόσον αυτή υπάρχει. Επίσης θα πρέπει να μας γνωστοποιείται το ΑΦΜ, τη ΔΟΥ καθώς και τα στοιχεία της ταυτότητας του διαχειριστή ή του εκπροσώπου. (Σε περίπτωση που δεν υπάρχει θα πρέπει να προσέλθουν όλοι οι συνιδιοκτήτες του οικοπέδου).
Τα ποσά που αντιστοιχούν θα σας τα πληροφορήσουν ακριβώς οι υπάλληλοί μας στα γραφεία της Εταιρίας. Τα εν λόγω ποσά υπολογίζονται από τους παρακάτω τύπους:

Δικαίωμα Σύνδεσης: 1/6 Χ 49,97 Χ (Α + Β/2 + Γ/4 + Δ/4 + …) Χ Π (€)
Ιδιωτική Διακλάδωση (κατά κανόνα, πλην ορισμένων εξαιρέσεων): 1/2 Χ L Χ 107,08 (€)
Φ.Π.Α. : 19% επί των παραπάνω ποσών.

Όπου: Α: η μεγάλη πλευρά του οικοπέδου που βλέπει σε δρόμο
Β: η αμέσως μικρότερη πλευρά του οικοπέδου που βλέπει σε δρόμο (εάν υπάρχει)
Γ, Δ: οι αμέσως μικρότερες πλευρές του οικοπέδου που βλέπουν σε δρόμο (εάν υπάρχουν)
Π: ο αριθμός των ορόφων που αποχετεύονται
L: Το πλάτος του δρόμου από τον οποίο θα γίνει η σύνδεση του οικοπέδου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που δεν προσέλθετε να τακτοποιήσετε τη σύνδεση του οικοπέδου σας στο σημειούμενο παραπάνω χρονικό διάστημα, η Εταιρία μας θα προβεί στην κατασκευή της σύνδεσης του οικοπέδου σας μετά το πέρας όλων των υπολοίπων συνδέσεων.

Θεσσαλονίκη 11-8-2009

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ