Τρίτη 23-04-24
ΆρθραΝΕΑΚάρτα Δημότη

Κάρτα Δημότη

Με την «Κάρτα Δημότη» επιχειρεί να τονώσει την κίνηση της τοπικής αγοράς ο Δήμος Θερμαϊκού. Η απόφαση αυτή της Αντιδημαρχίας Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης & Απασχόλησης αποτελεί έμπρακτη εφαρμογή της κοινωνικής ευαισθησίας της διοίκησης του Δήμου προς τον κλάδο των ελευθέρων επαγγελματιών, που πλήττεται περισσότερο τις δύσκολες, οικονομικά, μέρες που διανύουμε.
Με την «Κάρτα Δημότη» οι πολίτες του Δήμου, που είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια, θα έχουν τη δυνατότητα έκπτωσης στις αγορές τους, το ποσοστό της οποίας θα είναι δηλωμένο στο Δήμο από τους καταστηματάρχες.
Από την πλευρά του, ο Δήμος Θερμαϊκού αναλαμβάνει την έκδοση των καρτών και ενός επαγγελματικού οδηγού με όλα τα συμμετέχοντα καταστήματα – επιχειρήσεις της περιοχής.
Ήδη, 40 και πλέον επαγγελματίες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης & Απασχόλησης με προοπτική να αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός τους το αμέσως προσεχές διάστημα και με την κυκλοφορία των πρώτων καρτών.
Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ.:  23923 30038.

Για το Γραφείο Τύπου,
Δημ. Σχέσεων & Ενημέρωσης

Κων/να Τάπρα
ΔΕ Δημοσιογράφων

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ