Σάββατο 20-04-24
ΆρθραΝΕΑΘΕΜΑ: Εγκαίνια Γραφείων Αντιδημαρχίας Αρχιτεκτονικού, Οδοποιίας και Περιβάλλοντος

ΘΕΜΑ: Εγκαίνια Γραφείων Αντιδημαρχίας Αρχιτεκτονικού, Οδοποιίας και Περιβάλλοντος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα σύγχρονα, ιδιόκτητα γραφεία της Αντιδημαρχίας Αρχιτεκτονικού, Οδοποιίας και Περιβάλλοντος, που καλύπτουν πλήρως τις υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου Θερμαϊκού, εγκαινιάστηκαν σήμερα (9/1) παρουσία του Δημάρχου, Ιωάννη Αλεξανδρή, του Προέδρου Δ.Σ., Πάρι Πεντούση, αιρετών εκπροσώπων του Δήμου και όλων των εργαζομένων.

Πρόκειται για ένα νέο χώρο εμβαδού 200 τ.μ. πιο λειτουργικό και πρακτικό, που προσφέρει καλύτερες συνθήκες εργασίας και εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων στους, περίπου, 30 εργαζομένους που φιλοξενεί.

 

Οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται την Αντιδημαρχία Αρχιτεκτονικού, Οδοποιίας και Περιβάλλοντος στον 1ο όροφο του κτιρίου, που βρίσκεται στη συμβολή της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης με την οδό Προμηθέως, στην Περαία, ή μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ. κέντρο: 23920 20850.

Εργαζόμενοι με ειδικότητες Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Τοπογράφων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων, Γεωπόνων, Εποπτών Δημόσιας Υγείας και Εργοδηγών εξυπηρετούν το κοινό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από ώρα 7.30 π.μ. – 3 το μεσημέρι.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες των εργαζομένων δήλωσε ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του, ενώ επεσήμανε πως: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Είμαι πεπεισμένος πως όλοι μαζί θα βάλουμε ένα ακόμη λιθαράκι για την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους δημότες μας» και κατέληξε λέγοντας: «Κύριο μέλημά μας, με την πρόοδο που γίνεται στην εφαρμογή του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου και του 4ου Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς, είναι η περαιτέρω στελέχωση της Υπηρεσίας, που έχει ως γνώμονα πάντα την προστασία και προάσπιση των συμφερόντων των κατοίκων της περιοχής.»

Για το Γραφείο Τύπου,
Δημ. Σχέσεων & Ενημέρωσης
Κων/να Τάπρα
ΔΕ Δημοσιογράφων

   
     

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ