Κυριακή, 13 Ιουνίου

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ– ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 23923 30045 από 8πμ. – 2μμ.

Άρθρα ΝΕΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΣΥΠ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΣΥΠ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι
Κυρίες και κύριοι:
 
Ζούμε σε μια νέα εποχή, που εξελίσσεται συνεχώς και δυστυχώς χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα, αφού για τα σπουδαιότερα ζητήματα, της οικονομίας, της εργασίας, της εκπαίδευσης, τίποτα δεν μπορεί να προβλεφθεί.
 
Το πρόβλημα όμως εντοπίζεται ιδιαίτερα στην εργασία και πιο συγκεκριμένα στην επιλογή του επαγγέλματος που θα δώσει την δυνατότητα σε κάποιον ή κάποια να σταδιοδρομήσει με επιτυχία.
 
Ακόμη και σήμερα στη Ελλάδα του 2008 υπάρχουν προκαταλήψεις σχετικά με το είδος και τον τύπο του επαγγέλματος που πρέπει κάποιος ή κάποια να κάνει και αυτό βέβαια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην οικογένεια και το περιβάλλον που μεγαλώνει ένα παιδί.
 
Η επιλογή εργασίας για οποιονδήποτε εργαζόμενο αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις.
 
Ένας άνθρωπος πρέπει να εκφράζεται μέσα από το επάγγελμα του και να αισθάνεται χρήσιμος και δημιουργικός.
 
Μια πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία δημιουργεί αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση σε όλους τους τομείς της ζωής του.
 
Στα αποτελέσματα των ερευνών που γίνονται καταγράφονται οι νέες τάσεις της κοινωνίας και δείχνουν ότι η γυναίκα παρουσιάζεται πολύ περισσότερο απελευθερωμένη και ικανή για δύσκολα και με μακροχρόνια σπουδή επαγγέλματα.
 
Τα αγόρια επιλέγουν επαγγέλματα «Σύγχρονης Τεχνολογίας και Πληροφόρησης» ή
«Ανώτερα Μεταφορών» και   «Επιστημονικά Μηχανολογικά».
 
Είμαι βέβαιος πως τα θέματα τα οποία θα αναπτύξουν οι ομιλητές στην διάρκεια αυτής της ημερίδας, είναι μια ακόμη προσπάθεια για την αλλαγή πάνω από όλα της νοοτροπίας που επικρατεί σχετικά με τα στερεότυπα της απασχόλησης σε σχέση με το φύλο.
 

Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Αϊβαλιώτη για την πρωτοβουλία διοργάνωσης αυτής της ημερίδας καθώς και σε όλου τους καθηγητές ΣΕΠ των σχολείων που συμμετέχουν.

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΔΑΠ – ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ. ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΚΔΑΠ ΔΗΠΠΑΚΥΘ 2021 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΔΑΠ – ΔΗΚΕΘ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ. ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΤΗΣ ΔΗΚΕΘ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΚΔΑΠ ΔΗΚΕΘ 2021 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτής Νο6+ Νο7

Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτής Νο6+ Νο7 ΠΕΡΑΙΑ - Ν.ΕΠΙΒΑΤΕΣ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, Δήμου Θερμαϊκού Αντιδημαρχία Τουρισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Εθελοντισμού Δήμου Θερμαϊκού ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας στο Δήμο...