Πέμπτη 25-04-24

ΕΡΓΑ

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΟΝΕ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του ΠΑΟΝΕ, οι οποίες χρηματοδοτήθηκαν εξ ιδίων πόρων. Πρόκειται για την κατασκευή των κερκίδων καθώς και την αποπεράτωση των εργασιών των αποδυτηρίων που θα διευκολύνουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το γήπεδο του ΠΑΟΝΕ κοσμεί το τοπικό διαμέρισμα των Νέων Επιβατών και αποτελεί φυτώριο νέων σπουδαίων ταλέντων του ποδοσφαίρου.
 
 
ΟΔΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 
Η οδός Θερμαϊκού, η οποία δημιουργεί ένα χρόνιο πρόβλημα στις μετακινήσεις των κατοίκων της Κάτω Περαίας και των Κάτω Νέων Επιβατών, λόγω της άσχημης κατάστασης του οδοστρώματος, ασφαλτοστρώνεται και οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος, βρίσκονται σε εξέλιξη. Τα έργα γίνονται στην διασταύρωση της οδού Θερμαϊκού με την οδό Αμπελοκήπων και χρηματοδοτούνται εξ ιδίων πόρων.
 
 
 

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ- 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Στην Πλατεία Σωκράτους καθώς και στην 28ης Οκτωβρίου βρίσκονται σε εξέλιξη και σύντομα ολοκληρώνονται, τα έργα διαμόρφωσης και ανάπλασης του χώρου. Τα έργα αυτά πρέπει να σημειωθεί πως χρηματοδοτούνται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας . Πρόκειται , ουσιαστικά για έργα τα οποία αποσκοπούν στην αναμόρφωση και ανανέωση των κοινόχρηστων δημοτικών χώρων.
 
ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Λυκείου των Νέων Επιβατών , με προϋπολογισμό 2.735.346 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων . Η θεμελίωση του Λυκείου έγινε τον Μάρτιο από τον Υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Αλεξανδρή, ενώ οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε 19 περίπου μήνες.
 
 

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ