Παρασκευή 29-03-24
ΆρθραΝΕΑΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Κυρίες και κύριοι:
 
Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια υποδεχόμαστε εδώ στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Θερμαϊκού δύο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Πρωταθλητισμού, τους κορυφαίους αθλητές του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, την Ελισάβετ Μυστακίδου και τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη.
 
Το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ είναι πλέον ένα άθλημα με μεγάλη απήχηση το οποίο έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και μας έχει δώσει μεγάλες νίκες και ιδιαίτερες συγκινήσεις
 
Ο αθλητισμός, παρά τα όσα μελανά στοιχεία εμφανίζονται κατά καιρούς, δεν παύει να είναι η μόνη δημιουργική και ωφέλιμη απασχόληση της νεολαίας μας.
 
 
 
Εμείς ως διοίκηση του Δήμου, πιστεύουμε στους νέους και έχουμε θέσει ως στόχο να καταστήσουμε τον τόπο μας έναν αθλητικό τόπο έναν αθλητικό προορισμό έναν Δήμο αθλητικό πρότυπο.
 
Σήμερα όλοι εμείς, οι κάτοικοι του Δήμου Θερμαϊκού, με αυτές τις τιμητικές διακρίσεις προς τους δύο Ολυμπιονίκες μας, δηλώνουμε ότι τους είμαστε ευγνώμονες, τους υποστηρίζουμε και είμαστε μαζί τους στον κάθε δύσκολο αγώνα για την επιτυχία, αλλά είμαστε και δίπλα τους σε κάθε τους βήμα στο δρόμο του μεταξιού, που σε λίγες ημέρες θα πάρουν.
 
Αγαπητέ Αλέξανδρε, πριν από λίγες ημέρες ήσουν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος που πήρε την Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινώντας έτσι το μακρύ της ταξίδι για το Πεκίνο, μεταλαμπαδεύοντας ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο το αγνό Ολυμπιακό Αθλητικό Πνεύμα.
 
Είμαι βέβαιος πως σε λίγους μήνες θα είσαι ο πρώτος που θα επιστρέψεις με το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.
 
Αγαπητή Ελισάβετ, μετά από τις τόσες πολλές και αξιοζήλευτες επιτυχίες είμαι σίγουρος πως δεν θα συναντήσεις κανένα εμπόδιο στο να προσθέσεις και εσύ με τις δικές σου νίκες στο Πεκίνο, στην μεν συλλογή σου ένα ακόμη χρυσό μετάλλια στην δε ζωή μας, ακόμα πιο πολλές συγκινήσεις ακόμα πιο πολλά χαμόγελα.
 
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να επιτύχετε τον στόχο σας.
 

Καλή επιτυχία !

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ