Κυριακή, 13 Ιουνίου

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ– ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 23923 30045 από 8πμ. – 2μμ.

Άρθρα ΝΕΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αγαπητές μου κυρίες,
Εκλεκτοί προσκεκλημένοι
 
Οι Έλληνες, για λόγους δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας, έχουμε επιδείξει αλληλεγγύη προς τους παλιννοστούντες.  
Έχουμε δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία, αναγνωρίζοντας ότι οι παλιννοστούντες έχουν αυξημένες ανάγκες και χρειάζονται ειδική προστασία. 
Η προστασία αυτή για μας, δεν εξαρτάται από καλές προθέσεις. Συνιστά δικαίωμα! 
Ειδικότερα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πρόσβαση στην εργασία, την εκπαίδευση, την υγεία και την πρόνοια, η προσπάθειά μας είναι συνειδητή, συνεχής και συστηματική. 
Οι παλιννοστούντες δεν είναι ζήτημα μόνο προσωπικό. Είναι ζήτημα που αφορά όλους.  
Ένα θέμα που αντιμετωπίσαμε από την αρχή στον Δήμο Θερμαϊκού ήταν η άρση των δυσκολιών επικοινωνίας με κάθε τρόπο, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με άνεση στην καθημερινή τους ζωή και να εξυπηρετούνται καλύτερα και αποτελεσματικότερα.  
Ο Δήμος έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στη διευκόλυνση των ατόμων αυτών γενικότερα.   
Οι Ο.Τ.Α καλούνται να αναλάβουν  πρωταγωνιστικό  ρόλο στη διαμόρφωση των τοπικών συνθηκών και εξελίξεων και να εφαρμόσουν πολιτικές που στοχεύουν στην αύξηση της απασχόλησης και στην ενίσχυση της κοινωνικής και οικονομικής  ανάπτυξης.
Γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά, πως ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι παλιννοστούσες γυναίκες. 
Είμαι όμως σίγουρος πως και με την δική μας υποστήριξη έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό, στίγμα, την δική τους ευαισθησία, την πρακτικότητά τους, σ’ όλους τους τομείς. 
Επίσης πιστεύω ότι είναι σημαντικό να καταστεί εφικτή η απρόσκοπτη συμμετοχή των γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα ανάδειξης του ρόλου και της προσφοράς των γυναικών στα κοινά, και ευρύτερα στην πολιτική ζωή του τόπου μας.
Πολλά έχουν γίνει, πολλά γίνονται και πολλά μένουν ακόμα να γίνουν.
Είμαστε κοντά σας !

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΔΑΠ – ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ. ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΚΔΑΠ ΔΗΠΠΑΚΥΘ 2021 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΔΑΠ – ΔΗΚΕΘ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ. ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΤΗΣ ΔΗΚΕΘ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΚΔΑΠ ΔΗΚΕΘ 2021 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτής Νο6+ Νο7

Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτής Νο6+ Νο7 ΠΕΡΑΙΑ - Ν.ΕΠΙΒΑΤΕΣ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, Δήμου Θερμαϊκού Αντιδημαρχία Τουρισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Εθελοντισμού Δήμου Θερμαϊκού ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας στο Δήμο...