Κυριακή, 13 Ιουνίου

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ– ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 23923 30045 από 8πμ. – 2μμ.

Άρθρα ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2008

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2008

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες
 
Σε όλη την διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς προσπαθήσαμε και πετύχαμε αρκετά από αυτά που είχαμε θέσει ως στόχους και είχαν να κάνουν με την καθημερινότητα αλλά και το μέλλον του τόπου μας.
 
Στο ξεκίνημα του Νέου Χρόνου συνεχίζουμε με το ίδιο σθένος και την ίδια επιμονή τις προσπάθειές μας για την δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.
 
Με έργα για την νεολαία μας, για τον αθλητισμό, για την οικιστική ανάπτυξη, για την τουριστική ανάπτυξη, με αναδιάρθρωση των δημοτικών υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου μας, με τεχνικά έργα που δίνουν πραγματικές λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα που ταλαιπωρούσαν όλους μας.
 
Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, είμαστε γεμάτοι αισιοδοξία και προσπαθούμε καθημερινά να την μεταδώσουμε σε όλους. Κοιτούμε μπροστά, βλέπουμε το μέλλον γεμάτο ελπίδα και ευκαιρίες.
 
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, για να γίνει ο τόπος μας αυτό που όλοι επιθυμούμε.
 
Επικαλούμενος την βοήθεια του Θεού για το υπέρτατο αγαθό, την υγεία όλων μας, αλλά και για τις προσπάθειές μας, εύχομαι οι αλλαγές που θα γίνουν αυτή την χρονιά να έχουν θετικά αποτελέσματα στην ζωή μας.
 
 
Καλή και Ευλογημένη Χρονιά !
 
 
Ιωάννης Αλεξανδρής
Δήμαρχος

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΔΑΠ – ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ. ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΚΔΑΠ ΔΗΠΠΑΚΥΘ 2021 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΔΑΠ – ΔΗΚΕΘ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ. ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΤΗΣ ΔΗΚΕΘ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΚΔΑΠ ΔΗΚΕΘ 2021 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτής Νο6+ Νο7

Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτής Νο6+ Νο7 ΠΕΡΑΙΑ - Ν.ΕΠΙΒΑΤΕΣ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, Δήμου Θερμαϊκού Αντιδημαρχία Τουρισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Εθελοντισμού Δήμου Θερμαϊκού ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας στο Δήμο...