Τετάρτη 24-04-24
ΆρθραΝΕΑΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2008

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2008

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες
 
Σε όλη την διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς προσπαθήσαμε και πετύχαμε αρκετά από αυτά που είχαμε θέσει ως στόχους και είχαν να κάνουν με την καθημερινότητα αλλά και το μέλλον του τόπου μας.
 
Στο ξεκίνημα του Νέου Χρόνου συνεχίζουμε με το ίδιο σθένος και την ίδια επιμονή τις προσπάθειές μας για την δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.
 
Με έργα για την νεολαία μας, για τον αθλητισμό, για την οικιστική ανάπτυξη, για την τουριστική ανάπτυξη, με αναδιάρθρωση των δημοτικών υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου μας, με τεχνικά έργα που δίνουν πραγματικές λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα που ταλαιπωρούσαν όλους μας.
 
Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, είμαστε γεμάτοι αισιοδοξία και προσπαθούμε καθημερινά να την μεταδώσουμε σε όλους. Κοιτούμε μπροστά, βλέπουμε το μέλλον γεμάτο ελπίδα και ευκαιρίες.
 
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, για να γίνει ο τόπος μας αυτό που όλοι επιθυμούμε.
 
Επικαλούμενος την βοήθεια του Θεού για το υπέρτατο αγαθό, την υγεία όλων μας, αλλά και για τις προσπάθειές μας, εύχομαι οι αλλαγές που θα γίνουν αυτή την χρονιά να έχουν θετικά αποτελέσματα στην ζωή μας.
 
 
Καλή και Ευλογημένη Χρονιά !
 
 
Ιωάννης Αλεξανδρής
Δήμαρχος

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ