Τετάρτη 24-04-24
ΆρθραΝΕΑΧαιρετισμός Δημάρχου για την τελετή ανάρτησης Γαλάζιων Σημαιών

Χαιρετισμός Δημάρχου για την τελετή ανάρτησης Γαλάζιων Σημαιών

Κύριοι Βουλευτές

Κύριε Νομάρχη

Συνάδελφοι στην Αυτοδιοίκηση

Εκλεκτοί Προσκεκλημένοι

Κυρίες και κύριοι:

Πριν από λίγες ημέρες όλοι μας νιώσαμε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την επιστροφή των Γαλάζιων Σημαιών στις παραλίες του Δήμου Θερμαϊκού, κάνοντας αρχή από την παραλία του Γαλαξία.

Είχα υποσχεθεί ότι σε λίγες ημέρες θα ήμασταν και πάλι εδώ μαζί στις παραλίες του Δήμου μας, για να υψώσουμε και τις υπόλοιπες.

Σήμερα λοιπόν, είμαστε όλοι μας ακόμα πιο υπερήφανοι και ακόμα πιο ικανοποιημένοι, διότι υψώνουμε ακόμα 3 Γαλάζιες Σημαίες!

Περαία, Νέοι Επιβάτες, Αγία Τριάδα και Γαλαξίας, είναι πλέον πιστοποιημένες καθαρές ακτές, με εξαιρετικής ποιότητας νερά, σωστή οργάνωση , ασφάλεια και σωστή πληροφόρηση για τους λουόμενους!

Μετά από έναν αληθινό αγώνα δρόμου, όσον αφορά τις προθεσμίες, με τις αξιόλογες και συντονισμένες προσπάθειες των συνεργατών μου στο Δήμο, τους οποίους ευχαριστώ και τους συγχαίρω, αλλά και με την πολύτιμη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, καταφέραμε να έχουμε ακτές και θάλασσες πεντακάθαρες και φιλόξενες.

Κυρίες και κύριοι:

Γαλάζια Σημαία, διεθνώς πλέον, σημαίνει βραβείο, πιστοποίηση, αλλά και εξασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών στις ακτές που κυματίζει.

Για τον Δήμο Θερμαϊκού σημαίνει ανάπτυξη, τουριστική και οικονομική.

Για μας, την νέα Δημοτική Αρχή, σημαίνει επιβράβευση των προσπαθειών μας.

Προτεραιότητά μας έχουμε, την δημιουργία σωστών υποδομών για το μέλλον, για ένα όμορφο, καθαρό και ανθρώπινο περιβάλλον, διατήρηση του φυσικού πλούτου της περιοχής σε υψηλά επίπεδα και αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης των κατοίκων.

Σας ευχαριστώ

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ