Κυριακή, 7 Μαρτίου
Άρθρα ΝΕΑ Για πρώτη φορά έξι (6) Γαλάζιες Σημαίες κυματίζουν στο Δήμο μας.

Για πρώτη φορά έξι (6) Γαλάζιες Σημαίες κυματίζουν στο Δήμο μας.

 Μετά την εντατική προσπάθεια που κατεβλήθη από τη Διοίκηση Θερμαϊκού καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, η επιβράβευση της οποίας ήρθε με την απονομή του βραβείου της «Γαλάζιας Σημαίας», για πρώτη φορά, σε έξι (6) ακτές του Δήμου, την Παρασκευή 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η έπαρση στις παραλίες της:

  • Επανομής – Ποταμός.
  • Νέας Μηχανιώνας – Τουρμπαλί.
  • Αγίας Τριάδας – ΠΙΚΠΑ.
  • Νέων Επιβατών.
  • Περαίας – Κοχύλι.
  • Περαίας – Πλατεία Μνήμης.

 

Ακτές μοναδικής ομορφιάς και ισχυρός πόλος έλξης ολοένα αυξανόμενου αριθμού επισκεπτών, οι οποίοι απολαμβάνουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια υπό το άγρυπνο βλέμμα εξειδικευμένου ναυαγοσωστικού προσωπικού που επιτηρεί την παραλιακή τους ζώνη, μεριμνώντας για την ασφάλεια των λουόμενων καθημερινά, μεταξύ των ωρών 10:30 π.μ. έως 17:30 μ.μ. και το οποίο παραμένει στη θέση του μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Συγχρόνως, μαζί με τις Γαλάζιες Σημαίες που πλέον κυματίζουν, έχουν αναρτηθεί στους Πίνακες Ανακοινώσεων τα σχετικά και απαραίτητα από το Διεθνές Πρόγραμμα πληροφοριακά έντυπα, προκειμένου το κοινό να λαμβάνει όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται.

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Δωρεάν Ανοιχτή δειγματοληψία ελέγχου COVID-19 στη Νέα Μηχανιώνα του Δήμου Θερμαϊκού

Ο Δήμος Θερμαϊκού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), σας καλεί να εξετασθείτε δωρεάν μέσω δειγματοληψίας ελέγχου ταχείας ανίχνευσης...

Πρόσκληση Ενημερωτικής Ημερίδας για e-shop

Πρόκληση Ενημερωτικής Ημερίδας για e-shop 06_03_2021 (1)