Παρασκευή 23-02-24
ΆρθραΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διεύθυνση Περιφέρειας
Μακεδονίας-Θράκης
Περιοχή Ανατολικής
Θεσσαλονίκης
Αλ. Παπαναστασίου 63
544 53 Θεσσαλονίκη Αρ./Ημερ. 1/12/2023

Πληροφορίες:
ΤΣΙΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
S.Tsioulou@deddie.gr

Προς: ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Περίληψη: : Επαναπρογραμματισμός Διακοπής Ηλεκτρικού Ρεύματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΔΔΗΕ

Σας γνωστοποιούμε ότι την ΤΡΙΤΗ 5/12/2023 και κατά τις ώρες : 08.00΄ έως 11.00΄ έχει προγραμματισθεί Διακοπή Ρεύματος, λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν.

Συγκεκριμένα οι καταναλωτές που βρίσκονται στην ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ (Ζαχαροπλαστείο Χατζηφωτίου, Κουφός κ.α.) Συμπεριλαμβανομένων των ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ και Φ/Β σταθμών. Ενδεικτικές οδοί : ΑΘΩΝΟΣ, ΣΜΥΡΝΗΣ, ΕΜ. ΠΑΠΠΑ κ.α.)

Καθώς επίσης και ΤΡΙΤΗ 5/12/2023 κατά τις ώρες : 09.00΄εως 15.00΄, στους καταναλωτές που βρίσκονται στο τμήμα της Ε.Ο. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ από το ύψος της επιχείρησης ΑΦΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΛΕΩΝΙΑ, ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΙΔΗ PLASMA, ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑ, έως και την επιχείρηση ΣΑΛΑΤΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα Ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.

Αθανάσιος Παλάζης
Τομεάρχης Εκμετάλλευσης Περιοχής
Ανατολικής Θεσσαλονίκης

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ