ΜΗΝΥΜΑ του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού στην συνεδρίαση της 12ης-02-2020, με εξέλεξε ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ με την προβλεπόμενη διευρυμένη πλειοψηφία των 3/5. Είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος μας κατορθώνει να εκλέξει ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ. Θεωρώ ότι είναι μια σημαντική υπέρβαση, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε από οχτώ διαφορετικές παρατάξεις που συμμετείχαν στις τελευταίες εκλογές με το σύστημα της απλής αναλογικής.

Ο Συμπαραστάτης διερευνά καταγγελίες πολιτών ή επιχειρήσεων, για φαινόμενα κακοδιοίκησης δημοτικών υπηρεσιών και ως ανεξάρτητος διαμεσολαβητής συμβουλεύει και υποδεικνύει πρακτικούς τρόπους για την επίλυση της διαφοράς τους. Θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω στο ρόλο αυτό. Μαζί με τους Πολίτες και τη συνεργασία των Υπηρεσιών αλλά και των Αιρετών του Δήμου μας, ελπίζω ότι θα συμβάλλουμε στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου προς τους Δημότες.

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

ΤΖΙΝΑΣ Α. ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

Βιογραφικά στοιχεία ΤΖΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Γεννήθηκε το 1967 και κατοικεί στην Επανομή. Σπούδασε βιολογία και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Περιβάλλον (master «Διαχείρηση Αποβλήτων»). Επίσης έχει επιμορφωθεί μεταξύ άλλων στα «Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας – ΙSO 9000» και στην «Επικοινωνία και Επίλυση Συγκρούσεων – Λήψη Αποφάσεων».

Έχει μακρά επαγγελματική εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, σε βιομηχανία τροφίμων και ως εκπαιδευτικός. Από το 2000 υπηρετεί στο Υπουργείο Εργασίας ως Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία. Έχει ειδικευθεί και ασχοληθεί ιδιαίτερα με την εξέταση καταγγελιών και την σύνταξη αντίστοιχων εκθέσεων-αναφορών για εργασιακά θέματα. Επίσης έχει συμμετάσχει σε projects με αντικείμενο την απλούστευση και ψηφιοποίηση των διαδικασιών και την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δημοσίου.

Είχε πολυσχιδή κοινωνικοπολιτική δραστηριότητα και την προηγούμενη δημοτική περίοδο διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θερμαϊκού.

Επισυναπτόμενα αρχεία