Κυριακή 21-07-24

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Θερμαϊκού είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με κοινωφελή χαρακτήρα και διέπεται ως προς την διοίκηση, οργάνωση, εκτέλεση, λειτουργία και συντήρηση των έργων της αρμοδιότητάς της καθώς και τις πηγές χρηματοδότησης της από τις διατάξεις τουΝ.1069/80.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού ιδρύθηκε το 2011 μετά από συνένωση των ΔΕΥΑ Θερμαϊκού, ΔΕΥΑ Μηχανιώνας και ΔΕΥΑ Επανομής, με βάση τις διατάξεις του Ν. 1069/80 και λειτουργεί με σκοπό την κάλυψη των αναγκών ύδρευσης και αποχέτευσης των πολιτών του Δήμου, τη βελτίωση του υφιστάμενου υδρευτικού δικτύου, την ολοκλήρωση της κατασκευής και λειτουργίας του αποχετευτικού δικτύου, την ουσιαστική και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου και της ευρύτερηςπεριοχής.

Η βέλτιστη παροχή αυτών των υπηρεσιών παραμένει ο πρωταρχικός στόχος ο οποίος προσαρμόζεται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των εξυπηρετούμενων πολιτών για υγιεινή ποιότητα ζωής και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Το ωράριο λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού είναι : καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 13:30. Η εξυπηρέτηση κοινού γίνεται τις ώρες 08:00 – 13:00.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Δ.Ε.Υ.Α.Θ. και την δραστηριότητα της απο την σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

Διοικητικό Συμβούλιο Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου ορίζονται μαζί με τους αναπληρωτές τους από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η διάρθρωση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. έχει ως εξής:

Γιαννακίδης Συμεών Πρόεδρος
Τροκάνας Ευστράτιος Αντιπρόεδρος
Καραγιάννη Σκαρτάδου Μορφούλα Μέλος Αντιδήμαρχος Παιδείας
Ευαγγελινού Δέσποινα Βάγια Μέλος Δημοτική Σύμβουλος
Νταβέλας Γεώργιος  Μέλος Δημοτική Σύμβουλος
Βογιατζής Ιωάννης Μέλος Δημοτικός Σύμβουλος
Τσακμάκας Ιωάννης Μέλος Δημοτικός Σύμβουλος
Εσκιόγλου Παναγιώτης  Μέλος Εκπρόσωπος Φορέα
Βασιλειάδης Νικόλαος Μέλος Εκπρόσωπος Εργαζομένων
Κοντάνας Πέτρος Μέλος Δημότης
Τυριτίδου Αθανασία Μέλος Δημότης
deyath

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η εξόφληση των λογαριασμών μπορεί να γίνει:

  1. Με e-banking, μέσω των τραπεζών Eurobank, Εθνικής και Πειραιώς, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που θα βρείτε στον έντυπο λογαριασμό της ΔΕΥΑΘ.
  2. Στο ταμείο της ΔΕΥΑΘ, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 – 13.00 που βρίσκεται στους Νέους Επιβάτες, Λογοθέτου 1.
  3. Στα ΕΛΤΑ.

Για νέα σύνδεση νερού σε διαμέρισμα – μεζονέτα – κοινόχρηστο – μονοκατοικία εντός σχεδίου απαιτείται η προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών: 1. Αίτηση 2. Ταυτότητα 3. Α.Φ.Μ. 4. Σχέδιο υδραυλικού. Όταν πρόκειται για μονοκατοικίες εκτός σχεδίου, εκτός των παραπάνω δικαιολογητικών, είναι απαραίτητη η προσκόμιση αντίγραφου αδείας και τοπογραφικού. Για εργοταξιακή σύνδεση νερού είναι απαραίτητη η προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών: 1. Αίτηση 2. Στοιχεία της εταιρείας 3. Σφραγίδα 4. Αντίγραφο αδείας 5. Τοπογραφικό

Εφόσον έχει αλλάξει ο χρήστης του ακινήτου, αρκεί η προσκόμιση στην υπηρεσία μας αντίγραφου του συμβολαίου του ακινήτου, ταυτότητα του νέου ιδιοκτήτη.

Σε περίπτωση διαπίστωσης βλάβης ή παλαιότητας του υδρομέτρου, είτε από την υπηρεσία μας, είτε από τον καταναλωτή, γίνεται αντικατάσταση αυτού.

2023t

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ.

Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους  ότι σήμερα, 21/06/2024, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω βλάβης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή. Ολοκλήρωση βλάβης 14.00΄. Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.
download

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ

Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους ότι σήμερα, 21/06/2024, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω  βλάβης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή. Ολοκλήρωση βλάβης έως τις 14.00΄. Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.
download

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ

Στην Περιοχή Αγίων Θεοδώρων και Γ΄ ΔημοτικούΣχολείου. Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους  ότι σήμερα,  21/06/2024, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω βλάβης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή. Ολοκλήρωση βλάβης έως τις 15.00΄. Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.
441521455_10225647404554742_7707908399722558217_n

ΑΡΓΥΡΙΑ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 2024- ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΡΓΥΡΙΑ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 2024- ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να λάβουν μέρος στον ποδηλατικό αγώνα, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 18/05, στο πλαίσιο των ‘Αργυρίων’ 2024. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν δηλώσεις συμμετοχής από τα σχολεία και τα βιβλιοπωλεία της Επανομής και να την προσκομίσουν, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, στην αφετηρία στην παραλία Επανομής.
ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ

Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ότι σήμερα 06/05/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού 14: 00 μεχρι και ΤΕΤΑΡΤΗ

Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ότι σήμερα 06/05/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού 14: 00 μεχρι και ΤΕΤΑΡΤΗ ( 08/05/2024 ) πρωί  λόγω  βλάβης  της αντλίας στην Περιοχή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΘΕΗΣ  . Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και...  
.jpg

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Θερμαϊκού 6 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Θερμαϊκού 6 Απριλίου, 2024   Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους ΕΠΑΝΟΜΗΣ, Αγίων Ανάργυρων 3ο Δημοτικό Σχολείο και μάρμαρο , ότι σήμερα 6/04/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω έκτακτης βλάβης κεντρικού αγωγού του δικτύου ύδρευσης, λόγω παλαιότητας του δικτύου
2023t

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Στις περιοχες ,ΚΕΡΑΣΙΑ, ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Στις περιοχες ,ΚΕΡΑΣΙΑ, ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ. Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους  ότι σήμερα 25/03/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω έκτακτης βλάβης κεντρικού αγωγού του δικτύου ύδρευσης στις περιοχες ,λόγω παλαιότητας του δικτύου Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.
2023t

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους της Τ.Κ. Μεσημερίου ότι αύριο 16/03/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού από τις 8.00 πμ στην περιοχή λόγω προγραματισμένης αποκατάστασης βλάβης αγωγού του δικτύου ύδρευσης με αναμενόμενο χρόνο αποκατάστασης μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι. Το προσωπικό της ΔΕΥΑ Θερμαϊκού θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης. Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
2023t

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΚΕΡΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΚΕΡΑΣΙΑΣ Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους της Δ.Κ. Κερασιάς ότι σήμερα 13/03/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή του Βιοτεχνικού Πάρκου Κερασιάς λόγω έκτακτης βλάβης αγωγού του δικτύου ύδρευσης με αναμενόμενο χρόνο αποκατάστασης μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι. Το προσωπικό της ΔΕΥΑ Θερμαϊκού θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης. Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
2023t

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους της Δ.Κ. Μηχανιώνας ότι σήμερα 11/03/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω έκτακτης βλάβης αγωγού του δικτύου ύδρευσης με αναμενόμενο χρόνο αποκατάστασης μέχρι τις 12:00 μμ το μεσημέρι. Το προσωπικό της ΔΕΥΑ Θερμαϊκού θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης. Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.