Σάββατο 20-04-24

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Θερμαϊκού είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με κοινωφελή χαρακτήρα και διέπεται ως προς την διοίκηση, οργάνωση, εκτέλεση, λειτουργία και συντήρηση των έργων της αρμοδιότητάς της καθώς και τις πηγές χρηματοδότησης της από τις διατάξεις τουΝ.1069/80.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού ιδρύθηκε το 2011 μετά από συνένωση των ΔΕΥΑ Θερμαϊκού, ΔΕΥΑ Μηχανιώνας και ΔΕΥΑ Επανομής, με βάση τις διατάξεις του Ν. 1069/80 και λειτουργεί με σκοπό την κάλυψη των αναγκών ύδρευσης και αποχέτευσης των πολιτών του Δήμου, τη βελτίωση του υφιστάμενου υδρευτικού δικτύου, την ολοκλήρωση της κατασκευής και λειτουργίας του αποχετευτικού δικτύου, την ουσιαστική και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου και της ευρύτερηςπεριοχής.

Η βέλτιστη παροχή αυτών των υπηρεσιών παραμένει ο πρωταρχικός στόχος ο οποίος προσαρμόζεται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των εξυπηρετούμενων πολιτών για υγιεινή ποιότητα ζωής και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Το ωράριο λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού είναι : καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 13:30. Η εξυπηρέτηση κοινού γίνεται τις ώρες 08:00 – 13:00.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Δ.Ε.Υ.Α.Θ. και την δραστηριότητα της απο την σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

Διοικητικό Συμβούλιο Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου ορίζονται μαζί με τους αναπληρωτές τους από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η διάρθρωση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. έχει ως εξής:

Γιαννακίδης Συμεών Πρόεδρος
Τροκάνας Ευστράτιος Αντιπρόεδρος
Καραγιάννη Σκαρτάδου Μορφούλα Μέλος Αντιδήμαρχος Παιδείας
Ευαγγελινού Δέσποινα Βάγια Μέλος Δημοτική Σύμβουλος
Νταβέλας Γεώργιος  Μέλος Δημοτική Σύμβουλος
Βογιατζής Ιωάννης Μέλος Δημοτικός Σύμβουλος
Τσακμάκας Ιωάννης Μέλος Δημοτικός Σύμβουλος
Εσκιόγλου Παναγιώτης  Μέλος Εκπρόσωπος Φορέα
Βασιλειάδης Νικόλαος Μέλος Εκπρόσωπος Εργαζομένων
Κοντάνας Πέτρος Μέλος Δημότης
Τυριτίδου Αθανασία Μέλος Δημότης
deyath

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η εξόφληση των λογαριασμών μπορεί να γίνει:

  1. Με e-banking, μέσω των τραπεζών Eurobank, Εθνικής και Πειραιώς, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που θα βρείτε στον έντυπο λογαριασμό της ΔΕΥΑΘ.
  2. Στο ταμείο της ΔΕΥΑΘ, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 – 13.00 που βρίσκεται στους Νέους Επιβάτες, Λογοθέτου 1.
  3. Στα ΕΛΤΑ.

Για νέα σύνδεση νερού σε διαμέρισμα – μεζονέτα – κοινόχρηστο – μονοκατοικία εντός σχεδίου απαιτείται η προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών: 1. Αίτηση 2. Ταυτότητα 3. Α.Φ.Μ. 4. Σχέδιο υδραυλικού. Όταν πρόκειται για μονοκατοικίες εκτός σχεδίου, εκτός των παραπάνω δικαιολογητικών, είναι απαραίτητη η προσκόμιση αντίγραφου αδείας και τοπογραφικού. Για εργοταξιακή σύνδεση νερού είναι απαραίτητη η προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών: 1. Αίτηση 2. Στοιχεία της εταιρείας 3. Σφραγίδα 4. Αντίγραφο αδείας 5. Τοπογραφικό

Εφόσον έχει αλλάξει ο χρήστης του ακινήτου, αρκεί η προσκόμιση στην υπηρεσία μας αντίγραφου του συμβολαίου του ακινήτου, ταυτότητα του νέου ιδιοκτήτη.

Σε περίπτωση διαπίστωσης βλάβης ή παλαιότητας του υδρομέτρου, είτε από την υπηρεσία μας, είτε από τον καταναλωτή, γίνεται αντικατάσταση αυτού.

.jpg

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Θερμαϊκού 6 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Θερμαϊκού 6 Απριλίου, 2024   Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους ΕΠΑΝΟΜΗΣ, Αγίων Ανάργυρων 3ο Δημοτικό Σχολείο και μάρμαρο , ότι σήμερα 6/04/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω έκτακτης βλάβης κεντρικού αγωγού του δικτύου ύδρευσης, λόγω παλαιότητας του δικτύου
2023t

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Στις περιοχες ,ΚΕΡΑΣΙΑ, ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Στις περιοχες ,ΚΕΡΑΣΙΑ, ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ. Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους  ότι σήμερα 25/03/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω έκτακτης βλάβης κεντρικού αγωγού του δικτύου ύδρευσης στις περιοχες ,λόγω παλαιότητας του δικτύου Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.
2023t

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους της Τ.Κ. Μεσημερίου ότι αύριο 16/03/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού από τις 8.00 πμ στην περιοχή λόγω προγραματισμένης αποκατάστασης βλάβης αγωγού του δικτύου ύδρευσης με αναμενόμενο χρόνο αποκατάστασης μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι. Το προσωπικό της ΔΕΥΑ Θερμαϊκού θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης. Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
2023t

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΚΕΡΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΚΕΡΑΣΙΑΣ Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους της Δ.Κ. Κερασιάς ότι σήμερα 13/03/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή του Βιοτεχνικού Πάρκου Κερασιάς λόγω έκτακτης βλάβης αγωγού του δικτύου ύδρευσης με αναμενόμενο χρόνο αποκατάστασης μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι. Το προσωπικό της ΔΕΥΑ Θερμαϊκού θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης. Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
2023t

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους της Δ.Κ. Μηχανιώνας ότι σήμερα 11/03/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω έκτακτης βλάβης αγωγού του δικτύου ύδρευσης με αναμενόμενο χρόνο αποκατάστασης μέχρι τις 12:00 μμ το μεσημέρι. Το προσωπικό της ΔΕΥΑ Θερμαϊκού θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης. Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
2023t

Διακοπή υδροδότησης στην Δημοτική Κοινότητα Αγγελοχωρίου

Διακοπή υδροδότησης στην Δημοτική Κοινότητα Αγγελοχωρίου Η δευα θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους του Αγγελοχωρίου οτι σήμερα 9/3/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω έκτακτης βλάβης κεντρικό αγωγού του δικτύου ύδρευσης , σε όλο το Αγγελοχώρι με αναμενόμενο χρόνο αποκατάστασης το απόγευμα
2023t

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους ότι αυριο 09/03/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω έκτακτης βλάβης κεντρικού αγωγού του δικτύου ύδρευσης στιη περιοχη ΠΑΝΑΓΙΑΣ και στο δυκτιο του Οικονομιδη  το μεσημέρι ,λόγω παλαιότητας του δικτύου Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.
2023t

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ 06/03/2024

Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους της ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ   ότι σήμερα 06/03/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω έκτακτης βλάβης  του δικτύου ύδρευσης στις περιοχες ΚΑΝΑΡΗ  και Κ. ΒΑΡΝΑΛΗ . Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και...
.jpg

Διακοπή Υδροδότησης στους Άνω Νέους Επιβάτες 29 Φεβρουαρίου, 2024

Διακοπή Υδροδότησης στους Άνω Νέους Επιβάτες 29 Φεβρουαρίου, 2024 Η ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ενημερώνει τους κατοίκους των Νέων Επιβατών, ότι σήμερα 29/02/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω έκτακτης βλάβης κεντρικού αγωγού του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Νέων Επιβατών λόγω παλαιότητας του δικτύου. Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.