Σάββατο 1-10-22

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Θερμαϊκού είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με κοινωφελή χαρακτήρα και διέπεται ως προς την διοίκηση, οργάνωση, εκτέλεση, λειτουργία και συντήρηση των έργων της αρμοδιότητάς της καθώς και τις πηγές χρηματοδότησης της από τις διατάξεις τουΝ.1069/80.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού ιδρύθηκε το 2011 μετά από συνένωση των ΔΕΥΑ Θερμαϊκού, ΔΕΥΑ Μηχανιώνας και ΔΕΥΑ Επανομής, με βάση τις διατάξεις του Ν. 1069/80 και λειτουργεί με σκοπό την κάλυψη των αναγκών ύδρευσης και αποχέτευσης των πολιτών του Δήμου, τη βελτίωση του υφιστάμενου υδρευτικού δικτύου, την ολοκλήρωση της κατασκευής και λειτουργίας του αποχετευτικού δικτύου, την ουσιαστική και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου και της ευρύτερηςπεριοχής.

Η βέλτιστη παροχή αυτών των υπηρεσιών παραμένει ο πρωταρχικός στόχος ο οποίος προσαρμόζεται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των εξυπηρετούμενων πολιτών για υγιεινή ποιότητα ζωής και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Το ωράριο λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού είναι : καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 13:30. Η εξυπηρέτηση κοινού γίνεται τις ώρες 08:00 – 13:00.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Δ.Ε.Υ.Α.Θ. και την δραστηριότητα της απο την σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

Διοικητικό Συμβούλιο Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου ορίζονται μαζί με τους αναπληρωτές τους από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η διάρθρωση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. έχει ως εξής:

Βογιατζής Ιωάννης Πρόεδρος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας
Μπίρος Θωμάς (Μάκης) Αντιπρόεδρος Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας – Δημοτικός Σύμβουλος
Ζαριφέ Παλιούρα Ευτυχία Μέλος Δημοτική Σύμβουλος
Ζηφκοπούλου Σοφία Μέλος Αντιδήμαρχος Παιδείας
Καψάλας Συμεών Μέλος Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Καραγάτσογλου Γεώργιος Μέλος Δημότης
Κλείτσας Αθανάσιος
Μέλος Δημότης
Σαμακοβλής Αγγελάκης Μέλος Δημοτικός Σύμβουλος
Μαργαρίτης Κωνσταντίνος Μέλος Δημοτικός Σύμβουλος
Καραβασίλη Κυριάκη
Μέλος Δημότης
Βασιλειάδης Νικόλαος Μέλος Εκπρόσωπος Εργαζομένων
deyath

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η εξόφληση των λογαριασμών μπορεί να γίνει:

  1. Με e-banking, μέσω των τραπεζών Eurobank, Εθνικής και Πειραιώς, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που θα βρείτε στον έντυπο λογαριασμό της ΔΕΥΑΘ.
  2. Στο ταμείο της ΔΕΥΑΘ, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 – 13.00 που βρίσκεται στους Νέους Επιβάτες, Λογοθέτου 1.
  3. Στα ΕΛΤΑ.

Για νέα σύνδεση νερού σε διαμέρισμα – μεζονέτα – κοινόχρηστο – μονοκατοικία εντός σχεδίου απαιτείται η προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών: 1. Αίτηση 2. Ταυτότητα 3. Α.Φ.Μ. 4. Σχέδιο υδραυλικού. Όταν πρόκειται για μονοκατοικίες εκτός σχεδίου, εκτός των παραπάνω δικαιολογητικών, είναι απαραίτητη η προσκόμιση αντίγραφου αδείας και τοπογραφικού. Για εργοταξιακή σύνδεση νερού είναι απαραίτητη η προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών: 1. Αίτηση 2. Στοιχεία της εταιρείας 3. Σφραγίδα 4. Αντίγραφο αδείας 5. Τοπογραφικό

Εφόσον έχει αλλάξει ο χρήστης του ακινήτου, αρκεί η προσκόμιση στην υπηρεσία μας αντίγραφου του συμβολαίου του ακινήτου, ταυτότητα του νέου ιδιοκτήτη.

Σε περίπτωση διαπίστωσης βλάβης ή παλαιότητας του υδρομέτρου, είτε από την υπηρεσία μας, είτε από τον καταναλωτή, γίνεται αντικατάσταση αυτού.

image

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΔΕΥΑΘ

Σας γνωρίζουμε ότι από Δευτέρα 18/7/2022 έως και Παρασκευή 22/7/2022, τα γραφεία και το ταμείο της ΔΕΥΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΎ δεν θα εξυπηρετήσουν καταναλωτές λόγω αναβάθμισης του μηχανογραφικού συστήματος. Η προσπάθειά μας είναι διαρκής για την εξασφάλιση της καλύτερης ποιότητας των υπηρεσιών μας προς τους καταναλωτές. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας! Η εξόφληση των λογαριασμών θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικών πληρωμών για το ανωτέρω διάστημα Για τη ΔΕΥΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΎ ΒΟΓΙΑΤΖΉΣ ΙΩΆΝΝΗΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΔΕΥΑΘ
image

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΘ – Δ.Κ. ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ 6/7/22

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές της Δ.Κ. Μεσημερίου πως αύριο, 6/7/22 ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα στην υδροδότηση καθώς θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ. Προτείνουμε συνετή χρήση νερού.
image

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Την 31η Μαϊου, ημέρα Τρίτη, η ΔΕΥΑΘ δεν θα λειτουργήσει λόγω έλευσης του Οικουμενικού Πατριάρχη
image

Αγαπητοί καταναλωτές

Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ Αγαπητοί καταναλωτές. Με το παρόν σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας κάποιων μηχανισμών που εκφεύγουν του ελέγχου της ΔΕΥΑΘ, εκδόθηκαν και ήδη αποστέλλονται στους καταναλωτές των περιοχών της Άνω Περαίας και Αγ. Τριάδας για χρονική καταναλωτική περιόδο α΄τετραμήνου 2021 λογαριασμοί, οι οποίοι είχαν ξαναποσταλεί. Προς αποφυγή οποιασδήποτε ανησυχίας εκ μέρους των πολιτών που είχαν ήδη προβεί σε εξόφληση του λογαριασμού τους, σας κάνουμε γνωστό ότι το αρμόδιο τμήμα της υπηρεσίας τελεί εν πλήρη γνώση, προκειμένου να διασφαλιστεί η κανονικότητα των πληρωμών και η αποτροπή οποιασδήποτε παρερμηνείας. ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΥΑΘ
image

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΑΤΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΑΤΗΣ Αγαπητοί καταναλωτές. Τους τελευταίους μήνες υπέπεσαν στην αντίληψη των αρμοδίων υπαλλήλων της επιχείρησης της ΔΕΥΑΘ κρούσματα ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ πολιτών-καταναλωτών σε περιοχές του Δήμου μας και κυρίως στην Επανομή. Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι επιτήδειοι παίρνουν χρήματα από καταναλωτές προκειμένου  δήθεν να τα καταθέσουν για λογαριασμό τους, επειδή οι ίδιοι για διάφορους λόγους δεν μπορούν να μεταβούν για να πληρώσουν στο Ταμείο της ΔΕΥΑΘ στους Ν. Επιβάτες ή σε κάποια τράπεζα ή στα ΕΛΤΑ ή ηλεκτρονικά σε κάποιες  από τις συμβεβλημένες Τράπεζες που αναγράφονται στους λογαριασμούς. Ωστόσο, τα άτομα αυτά υπεξαιρούν τα χρήματα αυτά, αφού δεν πληρώνουν πραγματικά τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΘ και στη συνέχεια  για να αποδείξουν ότι έχουν πληρώσει το ποσό που τους έδωσαν οι πραγματικοί υπόχρεοι-καταναλωτές, τους επιδεικνύουν πλαστή βεβαίωση μεταφοράς εμβασμάτων ή πλαστό έμβασμα που προσομοιώνει με αυτό μιας  Τράπεζας. Έτσι, με τον τρόπο αυτό οι καταναλωτές πέφτουν θύματα απάτης από άτομα που θεωρούν της εμπιστοσύνης τους. ΓΙ ΑΥΤΌ: Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. Πληρώνετε μόνοι σας τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΘ. Η εξόφληση λογαριασμού ή καταβολή της δόσης στην περίπτωση διακανονισμού μπορεί να γίνει εύκολα και άμεσα Ηλεκτρονικά . Εάν δεν υπάρχει η παραπάνω δυνατότητα (είστε ηλικιωμένος, αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα υγείας, κατοικείτε μόνιμα σε απομακρυσμένη περιοχή, δεν διαθέτετε γνώση στην τεχνολογία κλπ.) , τότε ΕΝΗΜΈΡΩΣΤΕ την υπηρεσία της ΔΕΥΑΘ, για το ποιός και πότε θα κάνει κατάθεση για λογαριασμό σας και μόνο εφόσον ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ, ώστε να επιβεβαιωθεί η πράξη της κατάθεσης ΑΜΕΣΑ και όχι σε μεταγενέστερο χρόνο, όταν πλέον θα έχει λάβει χώρα η παράνομη πράξη και μάλιστα κατ επανάληψη. Μην βασίζεστε μόνο σε τυχόν αποδείξεις κατάθεσης που σας προσκομίζει το άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Με ένα τηλεφώνημα στην υπηρεσία επιβεβαιώστε την πληρωμή. Εάν έχετε πέσει θύμα αυτού του τύπου απάτης ενημερώστε άμεσα, εκτός από την ΔΕΥΑΘ και τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.     ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΥΑΘ  
image

ΤΕΥΧΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με ΤΙΤΛΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

1.ΜΕΛΕΤΗ 2.ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 3.ΠΕΡΙΛΗΨΗ 4. ΕΕΕΣ 5. espd-request-v2 ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 6. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
image

ΤΕΥΧΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με ΤΙΤΛΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

1.ΜΕΛΕΤΗ 2.ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 3. ΠΕΡΙΛΗΨΗ 4. espd-request 5. espd-request-v2 ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 6. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
image

ΤΕΥΧΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με ΤΙΤΛΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΕΠΑΝΟΜΗΣ

1.ΜΕΛΕΤΗ 2.ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 3.ΠΕΡΙΛΗΨΗ 4. Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) _ Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) 5. espd-request-v2 ΕΠΑΝΟΜΗΣ 6. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
image

Αποκατάσταση επιπέδων χλωρίου στο δίκτυο Κάτω Περαίας

Αποκατάσταση επιπέδων χλωρίου στο δίκτυο Κάτω Περαίας Η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει τους καταναλωτές πως τα επίπεδα χλωρίου στην περιοχή μεταξύ της οδού Αμπελοκήπων και Ξενίου Διός έχουν επανέλθει στα φυσιολογικά όρια και το νερό είναι πλέον κατάλληλο προς πόση.
image

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υπερχλωρίωση του δικτύου Κάτω Περαίας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υπερχλωρίωση του δικτύου Κάτω Περαίας Καλούνται οι καταναλωτές της Κάτω Περαίας που διαμένουν μεταξύ των οδών Αμπελοκήπων και Ξενίου Διός να μην χρησιμοποιούν το νερό για πόση καθώς προέκυψε υπερχλωρίωση μετά από βλάβη του μηχανήματος χλωρίωσης. Η ΔΕΥΑΘ έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των επιπέδων χλωρίου στο δίκτυο.