Πέμπτη 9-02-23

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Θερμαϊκού είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με κοινωφελή χαρακτήρα και διέπεται ως προς την διοίκηση, οργάνωση, εκτέλεση, λειτουργία και συντήρηση των έργων της αρμοδιότητάς της καθώς και τις πηγές χρηματοδότησης της από τις διατάξεις τουΝ.1069/80.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού ιδρύθηκε το 2011 μετά από συνένωση των ΔΕΥΑ Θερμαϊκού, ΔΕΥΑ Μηχανιώνας και ΔΕΥΑ Επανομής, με βάση τις διατάξεις του Ν. 1069/80 και λειτουργεί με σκοπό την κάλυψη των αναγκών ύδρευσης και αποχέτευσης των πολιτών του Δήμου, τη βελτίωση του υφιστάμενου υδρευτικού δικτύου, την ολοκλήρωση της κατασκευής και λειτουργίας του αποχετευτικού δικτύου, την ουσιαστική και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου και της ευρύτερηςπεριοχής.

Η βέλτιστη παροχή αυτών των υπηρεσιών παραμένει ο πρωταρχικός στόχος ο οποίος προσαρμόζεται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των εξυπηρετούμενων πολιτών για υγιεινή ποιότητα ζωής και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Το ωράριο λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού είναι : καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 13:30. Η εξυπηρέτηση κοινού γίνεται τις ώρες 08:00 – 13:00.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Δ.Ε.Υ.Α.Θ. και την δραστηριότητα της απο την σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

Διοικητικό Συμβούλιο Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου ορίζονται μαζί με τους αναπληρωτές τους από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η διάρθρωση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. έχει ως εξής:

Βογιατζής Ιωάννης Πρόεδρος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας
Μπίρος Θωμάς (Μάκης) Αντιπρόεδρος Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας – Δημοτικός Σύμβουλος
Ζαριφέ Παλιούρα Ευτυχία Μέλος Δημοτική Σύμβουλος
Ζηφκοπούλου Σοφία Μέλος Αντιδήμαρχος Παιδείας
Καψάλας Συμεών Μέλος Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Καραγάτσογλου Γεώργιος Μέλος Δημότης
Κλείτσας Αθανάσιος
Μέλος Δημότης
Σαμακοβλής Αγγελάκης Μέλος Δημοτικός Σύμβουλος
Μαργαρίτης Κωνσταντίνος Μέλος Δημοτικός Σύμβουλος
Καραβασίλη Κυριάκη
Μέλος Δημότης
Βασιλειάδης Νικόλαος Μέλος Εκπρόσωπος Εργαζομένων
deyath

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η εξόφληση των λογαριασμών μπορεί να γίνει:

  1. Με e-banking, μέσω των τραπεζών Eurobank, Εθνικής και Πειραιώς, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που θα βρείτε στον έντυπο λογαριασμό της ΔΕΥΑΘ.
  2. Στο ταμείο της ΔΕΥΑΘ, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 – 13.00 που βρίσκεται στους Νέους Επιβάτες, Λογοθέτου 1.
  3. Στα ΕΛΤΑ.

Για νέα σύνδεση νερού σε διαμέρισμα – μεζονέτα – κοινόχρηστο – μονοκατοικία εντός σχεδίου απαιτείται η προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών: 1. Αίτηση 2. Ταυτότητα 3. Α.Φ.Μ. 4. Σχέδιο υδραυλικού. Όταν πρόκειται για μονοκατοικίες εκτός σχεδίου, εκτός των παραπάνω δικαιολογητικών, είναι απαραίτητη η προσκόμιση αντίγραφου αδείας και τοπογραφικού. Για εργοταξιακή σύνδεση νερού είναι απαραίτητη η προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών: 1. Αίτηση 2. Στοιχεία της εταιρείας 3. Σφραγίδα 4. Αντίγραφο αδείας 5. Τοπογραφικό

Εφόσον έχει αλλάξει ο χρήστης του ακινήτου, αρκεί η προσκόμιση στην υπηρεσία μας αντίγραφου του συμβολαίου του ακινήτου, ταυτότητα του νέου ιδιοκτήτη.

Σε περίπτωση διαπίστωσης βλάβης ή παλαιότητας του υδρομέτρου, είτε από την υπηρεσία μας, είτε από τον καταναλωτή, γίνεται αντικατάσταση αυτού.

no-thumb

Εργασίες καθαρισμού δεξαμενής στην Δ.Κ. Μεσημερίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εργασίες καθαρισμού δεξαμενής στην Δ.Κ. Μεσημερίου Η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει τους καταναλωτές της Δ.Κ. Μεσημερίου για διακοπή υδροδότησης από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 09/02/2023 έως τις πρώτες μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 08/02/2023, λόγω προγραμματισμένων εργασιών καθαρισμού  της κεντρικής δεξαμενής. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας.  Η διευθύντρια Τεχνικών  Υπηρεσιών της  Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
harvalo 03 1024x576 1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΘ Εργασίες καθαρισμού δεξαμενής στην Δ.Κ. Μεσημερίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εργασίες καθαρισμού δεξαμενής στην Δ.Κ. Μεσημερίου Η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει τους καταναλωτές της Δ.Κ. Μεσημερίου για διακοπή υδροδότησης από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 25/01/2023 έως τις πρώτες μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 26/01/2023, λόγω προγραμματισμένων εργασιών καθαρισμού  δύο δεξαμενών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας.   Η διευθύντρια Τεχνικών  Υπηρεσιών της  Δ.Ε.Υ.Α.Θ. Ουζγούρογλου  Νικολέττα
no-thumb

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

01.ΜΕΛΕΤΗ 02. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 10.ΠΕΡΙΛΗΨΗ espd-request-v2 espd-request-v2
νερού scaled 2

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εργασίες συντήρησης στο κεντρικό αντλιοστάσιο στην Δ.Κ. Επανομής Τετάρτη  11/01/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εργασίες συντήρησης στο κεντρικό αντλιοστάσιο στην Δ.Κ. Επανομής Η Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού ενημερώνει τους καταναλωτές της Δ.Κ. Επανομής που διαμένουν στην περιοχή Παναγία, εντός του οικισμού, ότι πρόκειται να γίνει προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης, λόγω εργασιών συντήρησης στο κεντρικό αντλιοστάσιο, την Τετάρτη  11/01/2023 από τις 9:00 το πρωί με αναμενόμενο χρόνο επαναφοράς της υδροδότησης στις 15:00. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
no-thumb

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΘ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ανακοινώνουμε ότι λόγω αλλαγής διαχειριστικής χρήσης και μετάπτωσης δεδομένων το ταμείο της ΔΕΥΑΘ θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ από τις 2-01-2023 έως και τις 11-01-2023. Οι επιλογές πληρωμής με e-banking και ταχυπληρωμή μέσω ΕΛΤΑ θα εξακολουθούν να ισχύουν σε όλο το αναφερόμενο διάστημα. Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΤΕΛΛΙΔΟΥ
no-thumb

ΔΕΥΑΘ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Παρασκευή 30-12-2022 το ταμείο της ΔΕΥΑΘ θα λειτουργήσει από τις 8:00 έως τις 12:00.
no-thumb

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης στη Δ.Κ. Αγγελοχωρίου Τρίτη 13-12-22

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης στη Δ.Κ. Αγγελοχωρίου Η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει τους καταναλωτές της Δ.Κ. Αγγελοχωρίου για προγραμματισμένη διακοπή νερού την Τρίτη 13-12-2022 από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι  λόγω εργασιών στο αντλιοστάσιο του υδατόπυργου. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
nero diakopi nerou water 1 2

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης στη Δ.Κ. Αγγελοχωρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει τους καταναλωτές της Δ.Κ. Αγγελοχωρίου για προγραμματισμένη διακοπή νερού την Πέμπτη 8-12-2022 από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι  λόγω εργασιών στο αντλιοστάσιο του υδατόπυργου. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
no-thumb

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΘ – Εργασίες καθαρισμού δεξαμενής στην Δ.Κ. Επανομής- Περιοχή Πύργος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εργασίες καθαρισμού δεξαμενής στην Δ.Κ. Επανομής- Περιοχή Πύργος Η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει τους καταναλωτές της Δ.Κ. Επανομής που διαμένουν στην περιοχή του Πύργου, στον οικισμό Πάλιουρα, στην παραλία Επανομής και στην περιοχή Αλαταριές για διακοπή υδροδότησης την Δευτέρα 5/12/2022 στις 22:00 το βράδυ έως τις απογευματινές ώρες της Τρίτη 6/12/2022, λόγω εργασιών καθαρισμού της δεξαμενής στην περιοχή του Πύργου. Η ακριβής διάρκεια διακοπής της υδροδότησης δεν μπορεί να υπολογιστεί λόγω της φύσης των εργασιών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
no-thumb

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΘ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ Στις 26-11-2022 κάποια ιστοσελίδα προέβη σε μια παντελώς ανυπόστατη και αυθαίρετη κοινοποίηση περί ακαταλληλότητας του νερού της Επανομής. Προς καθησύχαση των δημοτών της περιοχής, επισημαίνεται ότι διενεργούνται όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες ελέγχου της ποιότητας του νερού (και μάλιστα σε μεγαλύτερη συχνότητα από την προβλεπόμενη) και όλες οι παράμετροι είναι εντός των ορίων όπως αυτά καθορίζονται από τις αντίστοιχες διατάξεις (ΚΥΑ Γ1(δ)/ΓΠ οικ.67322/19-09-2017,ΦΕΚ 3282 Β). Νικόλαος Τσιτίνης Χημικός ΑΠΘ Υπεύθυνος χημικός της Τεχνικής υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού