Συγκοινωνίες

Ο Δήμος Θερμαϊκού μπορεί να προσεγγιστεί με Αστική Συγκοινωνία μέσω Ο.Α.Σ.Θ. όπου παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ενώ παράλληλα έχει σαν στόχο τη συνεχή αναβάθμισή τους. Επιλέξτε τη γραμμή που σας ενδιαφέρει.

Θαλάσσια επικοινωνία με τα καραβάκια της «karavakia Thessaloniki Waterbus» που ταξιδεύουν στον Θερμαϊκό κόλπο μεταφέροντας χιλιάδες επιβάτες από και προς Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Περαία, Νέους Επιβάτες, και Αγία Τριάδα, από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο. Δείτε τα καθημερινά δρομολόγια από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τους Νέους Επιβάτες.

Με Σκάφος ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο με φουσκωτό και με βάρκα. Ένα ταξίδι στα ήρεμα νερά του Θερμαϊκού, με ιδιόκτητο ή ναυλωμένο σκάφος αναψυχής, προσφέρει τη δυνατότητα να επισκεφθείτε τις παραλίες του Δήμου μας και να κολυμπήσετε με ασφάλεια.

Με Αεροπλάνο από το Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “Μακεδονία” που βρίσκεται 5 χλμ. από το Δήμο Θερμαϊκού. Εξυπηρετεί τοπικές και διεθνείς πτήσεις. Λειτουργεί 24 ώρες ως επιβατικός και εμπορευματικός σταθμός.