Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 23923 30016 & 23923 30038

Αρχική ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ Εθελοντισμός Εθελοντικός Συμβουλευτικός Σταθμός

Εθελοντικός Συμβουλευτικός Σταθμός

Από τον Μάιο του 2013 λειτουργεί ο Εθελοντικός Συμβουλευτικός Σταθμός με την υποστήριξη του Δήμου Θερμαϊκού (ΔΗΠΠΑΚΥΘ),της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης(ΝΠΔΔ) ΕΠΑΘ ,του Συλλόγου Εθελοντών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων ΕΠΑΘ και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Θερμαϊκού.

Έμπειροι ψυχολόγοι και άλλοι επιστήμονες παρέχουν τις παρακάτω υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ

1. Ατομική, οικογενειακή συμβουλευτική γονιών και εφήβων που επιθυμούν να λάβουν βοήθεια και συμβουλές για τις διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν
2 Ενασχόληση με “προβλήματα ” που εμφανίζονται στα γυμνάσια και λύκεια της περιοχής σε συνεργασία με τους αντίστοιχους θεσμικούς φορείς.
3.Δημιουργία διαφόρων Ομάδες δημιουργικής ενασχόλησης των εφήβων μας, ήδη έχει ξεκινήσει η 13μελής μπάντα των κρουστών τα ”ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ’
4. Ομάδες συζήτησης γονέων , κηδεμόνων υπό τον συντονισμό δυο εθελοντών ψυχολόγων.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο Ιατρείο της Περαίας, Ανθέων 4, απογευματινές ώρες.

Οι υπηρεσίες παρέχονται σ όλους τους δημότες δωρεάν, και υπό την αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας περί τήρησης των προσωπικών δεδομένων. Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση μεγάλης λίστας αναμονής, προτεραιότητα θα έχουν οι επείγουσες καταστάσεις και οι οικογένειες με εισόδημα που δεν τους επιτρέπεται να απευθυνθούν σε ιδιώτες ψυχολόγους και ψυχιάτρους της περιοχής μας.

Simvoyleytiki 2015