Πώς θα φτάσω

Οδικός μέσο της Λεωφόρου Γεωργικής σχολής και της προέκτασης Θεσσαλονίκης – Επανομής.

Με λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ Ο Ο.Α.Σ.Θ. είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών στην Ελλάδα. Παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ενώνει την Θεσσαλονίκη με το Δήμο Θερμαϊκού.

Η θαλάσσια συγκοινωνία μεταξύ Θεσσαλονίκης και Δήμου Θερμαϊκού είναι πάλι γεγονός. Τα καραβάκια της «karavakia Thessaloniki» ταξιδεύουν στον Θερμαϊκό κόλπο. Μεταφέροντας χιλιάδες επιβάτες από και προς Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Περαία, Νέους Επιβάτες, και Αγία Τριάδα. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, και του Δήμου Θερμαϊκού έχουν μια επιπλέον επιλογή την θαλάσσια συγκοινωνία. Από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο για τη μετάβασή τους από και προς στο κέντρο της πόλης. Με τακτικά καθημερινά δρομολόγια σας μεταφέρουν με μια σύντομη (50’min) αλλά, όμορφη θαλασσινή διαδρομή. Για διασκέδαση η για τις ανάγκες της καθημερινότητας από την Θεσσαλονίκη προς τον Δήμο Θερμαϊκού.

Με ιδιωτικό ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο Σκάφος, με φουσκωτό και με βάρκα. Ένα ταξίδι στα ήρεμα νερά του Δήμου Θερμαϊκού, με ιδιόκτητο ή ναυλωμένο Σκάφος αναψυχής. Προσφέρει τη δυνατότητα να πλεύσετε, να αγκυροβολήσετε σε φυσικούς προστατευμένους όρμους σπάνιας ομορφιάς, να επισκεφθείτε παραλίες και να κολυμπήσετε με ασφάλεια σε νερά με μοναδική καθαρότητα και διαύγεια.

Με αεροπλάνο. O Διεθνής Κρατικός Αερολιμένας Θεσσαλονίκης Μακεδονία βρίσκεται 10 χλμ. από το Δήμο Θερμαϊκού.Το όνομά του από την ΙΑΤΑ είναι SKG (Salonika Greece). Εξυπηρετεί τοπικές και διεθνείς πτήσεις προς Ευρωπαϊκές χώρες. Λειτουργεί 24 ώρες ως επιβατικός και εμπορευματικός σταθμός με 14 θέσεις στάθμευσης αεροσκαφών όλων των μεγεθών.Στο αεροδρόμιο στεγάζεται επίσης και η Αερολέσχη Θεσσαλονίκης. Η οποία λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και διαθέτει ελαφρά αεροσκάφη προς ενοικίαση.