Κυριακή 21-07-24
Αρχική ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Παιδεία Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία (Κοινωνικό Φροντιστήριο) Δήμου Θερμαϊκού

Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία (Κοινωνικό Φροντιστήριο) Δήμου Θερμαϊκού

Ο Δήμος Θερμαϊκού μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για ανάπτυξη πολιτικών στα θέματα Παιδείας, διοργανώνει την Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία (Κοινωνικό Φροντιστήριο) η οποία έχει ως σκοπό την προσθετή διδακτική στήριξη σε μαθητές και μαθήτριες Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου μας, ιδίως αυτών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα παρακολούθησης οποιασδήποτε μορφής ενισχυτικής διδασκαλίας, χωρίς ωστόσο να περιορίζεται μόνο προς αυτούς.

Η ενίσχυση της προσπάθειάς μας αυτής απαιτεί την συμμετοχή των εκπαιδευτικών του Δήμου μας (διορισμένους και μη, συνταξιούχους και οι επί πτυχίω φοιτητές), καθώς επίσης και των καθηγητών ξένων γλωσσών, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους μαθητές και γονείς του Δήμου μας, με την εθελοντική προσφορά τους.

Οι εθελοντές καθηγητές που θέλουν να συμμετέχουν στη Ε.Ε.Δ. καθώς και οι ενδιαφερόμενοι μαθητές, μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη επισυναπτόμενη αίτηση και να την καταθέσουν στο γραφείο της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου.

Τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου πραγματοποιούνται και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες (Περαία, Επανομή, Ν.Μηχανιώνα)

Πληροφορίες στο γραφείο της Αντιδημαρχίας Παιδείας.

frontistirio

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ:

  1. Αίτηση συμμετοχής μαθητή στην ενισχυτική διδασκαλία (κοινωνικό φροντιστήριο)
  2. Αίτηση συμμετοχής εκπαιδευτικού στην ενισχυτική διδασκαλία (κοινωνικό φροντιστήριο)