Παρασκευή 21-06-24
ΆρθραΑνακοινώσεις ΔΕΥΑΘΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

ΈΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

Ενόψει του επερχόμενου καύσωνα η ΔΕΥΑΘ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών ως προς την κατανάλωση του νερού και συνιστά λελογισμένη και συνετή χρήση νερού . Να αποφεύγεται  άσκοπη κατανάλωση (πλύσιμο μπαλκονιών, αυλών, αυτοκινήτων, πότισμα γκαζόν κλπ.) που μπορεί να προκαλέσει έλλειψη νερού σε ολόκληρες περιοχές του δήμου.

Τα συνεργεία  της Ύδρευσης και η Διοίκηση στο πλαίσιο της ορθολογικής διαχείρισης και προστασίας των υδάτινων πόρων και με γνώμονα πάντα την βιώσιμη ανάπτυξη του περιβάλλοντος καταβάλει συνεχή προσπάθεια λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση του νερού στους δημότες και τους επισκέπτες-τουρίστες.  Στην ίδια κατεύθυνση είναι και ο ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία του οποίου επιτελούν σπουδαίο έργο προκειμένου να μην διακοπεί η ηλεκτροδότηση των γεωτρήσεων και συνολικά των αντλιοστασίων του δήμου Θερμαϊκού για την απρόσκοπτη λειτουργία αυτών και κατ’ επέκταση την μη διακοπή της υδροδότησης.

Ωστόσο η συμβολή των καταναλωτών εκτιμάται ιδιαιτέρως σημαντική κατά τους θερινούς μήνες, πόσο μάλλον κατά την περίοδο που διανύουμε με τις τόσο υψηλές θερμοκρασίες.

Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ : 15331

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ