Σάββατο 18-05-24
ΆρθραΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΥΣΩΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΥΣΩΝΑ

polpro

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Θερμαϊκού κατά τις ημέρες του καύσωνα με την ονομασία “CLEON”

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες με τους μετεωρολόγους να κάνουν λόγο για ένα παρατεταμένο και επικίνδυνο κύμα καύσωνα.

Με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες (καύσωνας με την ονομασία “CLEON”), που αναμένονται από την Τετάρτη 12 Ιουλίου οι οποίες θα πλήξουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θερμαϊκού, απευθύνει έκκληση στους πολίτες να λάβουν μέτρα προστασίας και να παραμένουν σε δροσερούς χώρους καθώς και να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους κατά τις κρίσιμες ώρες 10 π.μ. με 8 μ.μ. και κυρίως οι ευπαθείς ομάδες.

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας ενημερώνει ότι, για τις ημέρες που καταγράφονται υψηλές θερμοκρασίες, ανοιχτά θα παραμείνουν τα ΚΑΠΗ σε όλες τις δημοτικές ενότητες καθημερινά,  με ώρες λειτουργίας 10 π.μ. έως 8 μ.μ., προκειμένου οι δημότες που το επιθυμούν να καταφεύγουν σε κλιματιζόμενες αίθουσες για προστασία από τον καύσωνα.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΡΟΣ

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ