Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 23923 30016 & 23923 30038

Άρθρα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Μήνυμα Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

 

 

Αγαπητά μου παιδιά,

 

Νέα αφετηρία σήμερα στη σχολική ζωή σας, έπειτα από 1,5 χρόνο διαδικτυακής εκπαίδευσης λόγω της πανδημίας, που ακόμη ταλαιπωρεί όχι μόνο την πατρίδα μας, αλλά και τους υπόλοιπους λαούς της γης.

 

Σας εύχομαι ολόψυχα «Καλή Σχολική Χρονιά»!

 

Το σχολειό σας είναι ένας χώρος δημιουργικής έκφρασης και ελπίδας. Ένας χώρος που μαθαίνουμε να συμβιώνουμε αρμονικά, με σεβασμό στις αξίες του πλουραλισμού, της αμοιβαίας κατανόησης και της ειρήνης. Αυτόν τον χώρο, λοιπόν, προσπαθήσαμε και φέτος να περιποιηθούμε, να καλλωπίσουμε, ούτως ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα που άπτονται των ευθυνών μας.

 

Αγαπημένοι μαθητές και μαθήτριες,

 

Εδώ μέσα θα μάθετε να μιλάτε και να σκέφτεστε ελληνικά. Είναι εκπληκτικό το πώς το μεγαλείο της ελληνικής γλώσσας κράτησε το Έθνος μας ζωντανό, σε κρίσιμες στιγμές ανά τους αιώνες, πολύ πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του 1821. Να ξέρετε ότι οι Έλληνες λογιζόμαστε φιλεκπαιδευτικός λαός και η φράση: «άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο» αντικατοπτρίζει τον διαρκή πόθο των Ελλήνων για το σχολείο.

 

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως και οι εκπαιδευτικοί σας, με την κατάλληλη αγωγή και παιδεία, θα σας μορφώσουν. Δηλαδή, θα συμβάλλουν στην αρμονική ανάπτυξη όλων των πνευματικών και ηθικών δυνάμεών σας έως την ενηλικίωσή σας. Να τους σέβεστε και να τους αγαπάτε.

 

Να σέβεστε και το σχολειό σας. Είναι το δεύτερο σπίτι σας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

 

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  Γεώργιος Τσαμασλής

 

 

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΙΜΗΝΟ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ ΣΤΕΜΦΥΛΩΝ

15043_130921_ΑΑΔΕ_ΔΙΜΗΝΟ_ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ (3) ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ 2021-2022 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙΝΟ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΝΕΙΡΑΜΑ – ΔΗΠΠΑΚΥΘ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ - ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 - 20:30 ΚΑΠΠΑ 2000 - ΠΕΡΑΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ μόνο με ηλεκτρονική πρόσκληση /εισιτήριο Η προσέλευση του κόσμου θα ξεκινήσει στις 19:00 Tο...