Κυριακή 21-07-24
ΆρθραΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔιαδικτυακή Δράση των ΚΕΠ Υγείας - Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 12.00 μμ

Διαδικτυακή Δράση των ΚΕΠ Υγείας – Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 12.00 μμ

Διαδικτυακή Δράση, των ΚΕΠ Υγείας, Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 12.00 μμ , με θέμα «Πρόληψη Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής, θεραπεία μικρής διαμέτρου ανευρυσμάτων, Καρδιαγγειακά νοσήματα «Όσα πρέπει να γνωρίζουμε»

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Σας προσκαλούμε στη Διαδικτυακή Δράση, των ΚΕΠ Υγείας, με θέμα « Πρόληψη Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής, θεραπεία μικρής διαμέτρου  ανευρυσμάτων, Καρδιαγγειακά νοσήματα     «Όσα πρέπει να γνωρίζουμε», που πραγματοποιείται την Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 12.00 μμ και  τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Η Δράση απευθύνεται σε όλους τους Δημότες, και έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση τους για το Ανεύρυσμα και τους καρδιαγγειακούς κίνδυνους.

Σας επισυνάπτουμε Πρότυπη Πρόσκληση και παρακαλούμε όπως την δημοσιεύσετε στα τοπικά ΜΜΕ και όπως την αναρτήσετε στα κοινωνικά δίκτυα του Δήμου, για να προσκαλέσετε τους δημότες σας να παρακολουθήσουν την ενημερωτική Δράση.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Η δράση θα μεταδίδεται για τους Δημότες ζωντανά στο Zoom https://us06web.zoom.us/j/86753232891

και στο Facebook  του ΚΕΠ Υγείας Κεντρική Δομή (https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias)

Με την τεχνολογία της «παράλληλης δημοσίευσης» υπάρχει η δυνατότητα να μεταδίδετε ζωντανά και σε «σελίδες στο Facebook» του Δήμου σας. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η γεφύρωση παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει ο διαχειριστής των σελίδων με την κα. Αραμπατζή στο 6996124393. Αν είχε ενεργοποιηθεί η παράλληλη δημοσίευση με την σελίδα σας από προηγούμενη δράση, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε ένα e-mail αδειοδότησης. Επίσης μπορείτε και να κοινοποιήσετε το Facebook live και σε άλλες σελίδες και προφίλ που εσείς θέλετε.

Με εκτίμηση,

Κεντρική Δομή ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ – ΕΔΔΥΠΠΥ
Μαρία Αραμπατζή
Μαριάνθη Χαντζηκωνσταντίνου
MSc, PhD.Πλατεία Εργατικών Κατοικιών, Μαρούσι, Τ.Κ. 15124
e-mail: kepygeias@eddyppy.gr
Site: www.kepygeias.org

 

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ