Κυριακή 23-06-24
ΆρθραΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ & ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ & ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

 16ο Thermaikos Youth Folk Festival”

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ & ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Επισυνάπτουμε Δελτίο Τύπου και Φωτογραφίες για ενημέρωση/προώθηση/ανάρτηση

Π_Σ_ΝΕΟΙ_ΕΠΙΒΑΤΕΣ

#16ο_Thermaikos_Youth_Folk_Festival

#EMD2024 #BeGreenGoBlue #EMDInMyCountry Sea Days – Municipality of Thermaikos #EMDInMyCountry2024 @EURepresentationGreece  Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας 2024 στο Δήμο Θερμαϊκού

” 16ο Thermaikos Youth Folk Festival”

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ & ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή πολιτισμού αφιερωμένη στα παιδιά, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον  Πολιτιστικό Σύλλογο «ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ».

Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μια εμπειρία που πραγματικά κανείς δημότης δεν πρέπει να χάνει και στόχος του είναι να παρουσιάσει τις πολύτιμες προσπάθειες των παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων να διασώσουν, να διατηρήσουν και να προβάλλουν την πολιτιστική κληρονομιά απ’ όλη την Ελλάδα.

Τα 32 Χορευτικά σχήματα από την Κύπρο, Γεωργία, Νέους Επιβάτες, Σέρρες, Ζίτσα Ιωαννίνων, Ελασσόνα, Άβατο Ξάνθης, Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, Καλαρρύτες Ιωαννίνων, Άρτα, Πολύστυλο Καβάλας, Γαστούνη Ηλείας, Μέγαρα, Μελισσοχώρι, Αμφιλοχία, Άγιο Λουκά Πέλλας, Γουμένισσα, Εύοσμο, Ευρωπό, Μάνδαλο Πέλλας, Αίγινα, Αγχίαλο, Ν. Ηράκλεια, Ν. Καλλικράτεια, Επανομή, Ευκαρπία,  Θεσσαλονίκη, Συκιές,  το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Θερμαϊκού και το  ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Περαίας καθώς και πλήθος κόσμου που ήρθε για να χειροκροτήσει τους μικρούς χορευτές και χορεύτριες γέμισαν το θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000, στην Περαία.

 Από την αρχαιότητα οι Έλληνες θεωρούμαστε θαλασσινός και ναυτικός λαός .Οι άρρηκτοι δεσμοί μας με τη θάλασσα έχουν αποτυπωθεί στα δημοτικά και όχι μόνο τραγούδια, στους χορούς και στην καθημερινότητα μας.

Πολιτιστικός Σύλλογος «ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ»

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις μαγικές εικόνες που μας χάρισαν και για το ρυθμικό σεργιάνι της πολιτιστικής μας ρίζας !

07 06 01 02 04 04a 03 ΔΤ-YOUTH FEST 2024

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ