Τρίτη 21-05-24
ΆρθραΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΣε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Θερμαϊκού ενόψει καλοκαιριού

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Θερμαϊκού ενόψει καλοκαιριού

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Θερμαϊκού ενόψει καλοκαιριού
434434779_841010907870301_8199835816960504563_n
Η προετοιμασία και ο σχεδιασμός που γίνεται από τον Δήμο Θερμαϊκού για την πρόληψη των πυρκαγιών ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου, Θόδωρου Τζέκου, με τον Διοικητή της Π.Υ., Αρχιπύραρχο Νικόλαο Μπαλατσούκα, τον Αντιπύραρχο Παναγιώτη Δημάκη και τον Ειδικό Σύμβουλο στα θέματα πολιτικής προστασίας, Κωνσταντίνο Κοκκολάκη.
Ήδη, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχουν προχωρήσει σε επισκευή και συντήρηση των πυροσβεστικών κρουνών, συνεχίζουν τους καθαρισμούς – αποψιλώσεις περιαστικών ζωνών και οικοπέδων και όλα όσα είναι απαραίτητα να γίνουν στο σωστό χρόνο, κυρίως, για την πρόληψη και δευτερευόντως για την αντιμετώπιση, τυχόν, πυρκαγιάς.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η συνάντηση που ακολούθησε με τον Διοικητή της 2ης ΕΜΑΚ, Αρχιπύραρχο Αριστείδη Κατιρτζίδη.
«Συστρατευόμαστε σε αυτή την προσπάθεια γιατί πιστεύουμε, πρώτ’ απ’ όλα, στην πρόληψη», επεσήμανε ο Δήμαρχος και τόνισε εμφατικά πως «όλοι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να προασπίσουμε την ανθρώπινη ζωή, τον φυσικό πλούτο της περιοχής μας και τις περιουσίες των συμπολιτών μας. Ο Δήμος μας βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και με πολύ καλή οργάνωση, επαγγελματισμό και συντονισμό θα αποτρέψουμε οποιαδήποτε αιτία προκαλέσει επικίνδυνη κατάσταση στην περιοχή».

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ