Σάββατο 18-05-24
ΆρθραΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ"Τρέχουμε πιο γρήγορα απ' τον καρκίνο, με ή χωρίς το ποδήλατο την...

“Τρέχουμε πιο γρήγορα απ’ τον καρκίνο, με ή χωρίς το ποδήλατο την Κυριακή 5 Ιουνίου”

AFISA 1
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου (6 Ιουνίου) και την παγκόσμια μέρα ποδηλάτου (3 Ιουνίου), ο Δήμος Θερμαϊκού στηρίζει τον Σύλλογο των Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών ”Κ.Ε.Φ.Ι.” Αθηνών ο οποίος οργανώνει τον 2ο ποδηλατικό γύρο την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 με σύνθημα  ”Τρέχουμε πιο γρήγορα απ’ τον καρκίνο, με ή χωρίς ποδήλατο, όπου κι αν είμαστε!
–> Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 9:00 ξεκινάμε από το Ζάπειο την ποδηλατάδα στο κέντρο της Αθήνας
–> Την Κυριακή στις 5 Ιουνίου στις 9:30 ξεκινάμε από το Λευκό Πύργο μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Η Ανακοίνωση του συλλόγου 
 
Αγαπητές φίλες,
Αγαπητοί φίλοι,
Το 2021, μέσα στην καρδιά της πανδημίας, ξεκινήσαμε τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο-Virtual Edition, καλώντας τα μέλη μας, τους survivors, τους φίλους, τους ασθενείς, τους ιατρούς, τους ποδηλάτες, τον καθένα από εμάς, να «τρέξει πιο γρήγορα από τον καρκίνο».
Πιστοί στο ραντεβού μας, σας προσκαλούμε για άλλη μια φορά να τιμήσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, φορώντας το μπλουζάκι μας και παίρνοντας το ποδήλατό μας για να δώσουμε το δικό μας μήνυμα.
Φέτος ο Ποδηλατικός μας Γύρος θα έχει υβριδική μορφή: την Κυριακή 5 Ιουνίου θα είμαστε όλοι στο Ζάππειο και από εκεί θα ξεκινήσουμε μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα, σε όλη την Ελλάδα, οι φίλοι μας  θα βγουν για τη δική τους ποδηλατάδα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στα social media, δίνοντας το μήνυμά τους ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.
Φέτος το πακέτο εγγραφής περιλαμβάνει βαμβακερό μπλουζάκι και σακίδιο πλάτης.
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε και φέτος στη δράση μας και να σταθείτε στο πλευρό μας, στο πλευρό των ασθενών και των οικογενειών τους, αλλά και να τιμήσετε τη μνήμη όσων έχασαν τη μάχη με την ασθένεια.
Ραντεβού την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 9 πμ. στο Ζάππειο!!
Η διαδρομή του Αγώνα  5χλμ ακολουθεί τις οδούς: Αμαλίας – Πανεπιστημίου – Χαριλάου Τρικούπη – Ακαδημίας – Βασιλίσσης Σοφίας – Βασιλέως Κωνσταντίνου – Βασιλίσσης Όλγας – με κατάληξη και τερματισμό και πάλι μπροστά στο Ζάππειο Μέγαρο (είσοδος φυτώριου)
Κ.Ε.Φ.Ι.

Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι ιδρύθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, με στόχο να προσφέρει συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη στους ογκολογικούς ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Γραφείο Πολιτισμού Αθλητισμού
Δήμου Θερμαϊκού

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ