Σάββατο 27-04-24
ΆρθραΕφαρμογέςΟδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Easy Pay

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Easy Pay

Στα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, ο Δήμος Θερμαϊκού προκειμένου να διευκολύνει του συναλλασσόμενους οφειλέτες του παρέχει τη δυνατότητα online ενημέρωσης και εξόφλησης οφειλών μέσω της εφαρμογής Easy Pay.
Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή Easy Pay πατώντας στο παραπάνω εικονίδιο όπου κάνετε εγγραφή και ακολουθώντας τις οδηγίες της εφαρμογής, ορίζετε όνομα χρήστη (username) και κωδικό πρόσβασης (password),και επιλέγετε το Δήμο Θερμαϊκού ώστε να ενημερωθείτε για τις τυχόν οφειλές  σας στο Δήμο.
Σε περίπτωση που έχετε οφειλές (βεβαιωμένες οφειλές ή οφειλές σε ρύθμιση), αυτές εμφανίζονται στην αντίστοιχη οθόνη παρέχοντας τις σχετικές πληροφορίες. Επιλέγετε ποιες από αυτές επιθυμείτε να εξοφλήσετε και συμπληρώνετε στο κάτω μέρος της σελίδας  ορισμένα  στοιχεία που απαιτούνται για την τράπεζα (Διεύθυνση κλπ).
Ακολούθως μεταφέρεστε σε  ασφαλές  περιβάλλον συναλλαγών όπου εξοφλείτε τις επιλεχθείσες οφειλές με  τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.
Με τον τρόπο αυτό μπορεί εύκολα και γρήγορα να τακτοποιείσετε την εξόφληση των οφειλών χωρίς την ανάγκη δια ζώσης επίσκεψη στις υπηρεσίες  του Δήμου, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας  με απόλυτη ασφάλεια.

Για τυχόν πληροφορίες ή διευκρινίσεις επί της εφαρμογής, μπορείρε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στην Ταμειακή Υπηρεσία του  Δήμου Θερμαϊκού, στο τηλ. 2392330020 (Κα Έφη Χλέπα) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πώς μπορώ να πληρώσω τις οφειλές μου;
Χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή τη χρεωστική κάρτα του λογαριασμού σας. Η πληρωμή γίνεται μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας του Δήμου που αφορά η οφειλή που επιθυμείτε να πληρώσετε.
Λεπτομέρειες για τις πληρωμές θα βρείτε στους όρους χρήσης.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Ως υπεύθυνοι επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που γνωστοποιούν οι Χρήστες/Πελάτες της παρούσας πλατφόρμας, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες τεχνολογικές μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή προστασία των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τις σχετικές οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε συνδυασμό με την ασφάλεια των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των Χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.
Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

Πολιτική Ακύρωσης/Επιστροφής
Η δυνατότητα ακύρωσης/επιστροφής συναλλαγής δεν προβλέπεται μέσα από τη χρήση της πλατφόρμας. Με κάθε συναλλαγή καταβάλλετε το οφειλόμενο χρηματικό ποσό απευθείας στο λογαριασμό του φορέα στον οποίο το οφείλετε και δεν δύναται να αιτηθείτε επιστροφή μέσα από την πλατφόρμα. Σε περίπτωση που ο φορέας εφαρμόζει διαφορετική πολιτική ακύρωσης/επιστροφής, ενημερώνεστε στο αποδεικτικό ολοκλήρωσης της συναλλαγής.

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ