Τρίτη 21-05-24
ΆρθραΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ“ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ” ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

“ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ” ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

“ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ” ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γιορτή Παιδείας 2024
Η “Γιορτή Παιδείας” επιστρέφει φέτος αναβαθμισμένη και τιμά τα παιδιά του Δήμου Θερμαϊκού για την προσπάθεια και τις διακρίσεις τους, σε μία μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας και Ισότητας, την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, στις 19:00 στο αμφιθέατρο του ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία.
Θα βραβευτούν μαθήτριες/ες που έχουν αριστεύσει, αθλήτριες/ες που φοιτούν στα σχολεία του δήμου και έχουν πετύχει σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο καθώς και επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης θα είναι ο Ολυμπιονίκης Στέλιος Μαλακόπουλος, τον οποίο θα τιμήσουμε για την σπουδαία προσφορά του στον αθλητισμό.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Μουσικός Όμιλος του 1ου ΓΕΛ Θερμαϊκού, με πανελλήνια διάκριση σε μαθητικό καλλιτεχνικό διαγωνισμό και η ομάδα του Ομίλου STEAM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του Γυμνασίου Επανομής, που διακρίθηκε στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής και κέρδισε το βραβείο ΝΟΕΣΙΣ- Καινοτομίας.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του δήμου Θερμαϊκού.

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ