Κυριακή, 13 Ιουνίου

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ– ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 23923 30045 από 8πμ. – 2μμ.

Άρθρα ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΕΡΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΘΕΜΑ: Οικονομία νερού
 
Ο Δήμος Θερμαϊκού ζητά την κατανόηση των δημοτών του για τις καθημερινές, αλλά, δυστυχώς, αναγκαίες διακοπές στην υδροδότηση.
Με την συνεχόμενη ανομβρία, την εξάντληση του υδροφόρου ορίζοντα και με τον υδράργυρο να ανεβαίνει συνεχώς, η ζήτηση σε νερό, στην καρδιά του καλοκαιριού, αυξάνεται κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται οι ανάλογες ελλείψεις.
 
Για το λόγο αυτό συνίσταται ο περιορισμός στην αλόγιστη χρήση του νερού. Λέμε ΟΧΙ στο συνεχές πλύσιμο των αυτοκινήτων και στο εξαντλητικό πότισμα των κήπων.
Το νερό είναι πηγή ζωής. Δεν περισσεύει, ας μη το σπαταλούμε.
 
Ο Δήμος Θερμαϊκού κατανοώντας απόλυτα τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, προχώρησε σε μια σειρά από ενέργειες, ούτως ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία των δημοτών.
Σε εξέλιξη είναι ήδη η διαδικασία νέων γεωτρήσεων, ενώ έχει τεθεί επί τάπητος, σε συνεργασία με την ΕΥΑΘ, το θέμα της σύνδεσης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Θερμαϊκού με το κεντρικό δίκτυο του Αλιάκμονα.
 
Όλοι πρέπει να φροντίσουμε για την διατήρηση του πολυτιμότερου, ίσως, αγαθού του ανθρώπου, ΤΟ ΝΕΡΟ.
 
Για το Γραφείο Τύπου
 
Κων/να Τάπρα
ΔΕ Δημοσιογράφων
 

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΔΑΠ – ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ. ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΚΔΑΠ ΔΗΠΠΑΚΥΘ 2021 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΔΑΠ – ΔΗΚΕΘ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ. ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΤΗΣ ΔΗΚΕΘ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΚΔΑΠ ΔΗΚΕΘ 2021 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτής Νο6+ Νο7

Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτής Νο6+ Νο7 ΠΕΡΑΙΑ - Ν.ΕΠΙΒΑΤΕΣ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, Δήμου Θερμαϊκού Αντιδημαρχία Τουρισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Εθελοντισμού Δήμου Θερμαϊκού ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας στο Δήμο...