Παρασκευή 26-04-24
ΆρθραΝΕΑΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

«ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ»
Υπόσχεση του Υφυπουργού Υγείας στο Δήμαρχο, μετά από συνάντηση
 
Την άμεση εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της έλλειψης ελεγκτή του δημοσίου, που αντιμετωπίζει εδώ και έξι μήνες ο Δήμος Θερμαϊκού, υποσχέθηκε ο Υφυπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, σε συνάντηση που είχε με το Δήμαρχο, Ιωάννη Αλεξανδρή, πριν λίγες μέρες.
Πιο συγκεκριμένα, ο κος Αλεξανδρής έθεσε υπόψη του Υφυπουργού ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα, που αφορούν τους ασφαλισμένους του δημοσίου στο Δήμο μας, επισημαίνοντας ότι, παρά τις τρεις επιστολές διαμαρτυρίας που έχουν αποσταλεί στους αρμόδιους φορείς, το θέμα ακόμη εκκρεμεί, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία χιλιάδων ασφαλισμένων του συγκεκριμένου ταμείου, οι οποίοι αναγκάζονται να μεταβαίνουν στη Θεσσαλονίκη ακόμη και για μία απλή θεώρηση συνταγής!
Ενημερώνουμε ότι στα υπ’ αριθμ. 21099/31-12-2007 & 29-1-2008 και 5999/17-4-2008 γίνεται λόγος, μεταξύ άλλων, στο διπλασιασμό του πληθυσμού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και στην ψυχική και σωματική δοκιμασία των ασφαλισμένων, που αρκετοί από αυτούς είναι ασθενείς και αδυνατούν να διανύσουν 60 χιλιόμετρα προς και από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ