Σάββατο 27-04-24
ΆρθραΝΕΑΧαιρετισμός Δημάρχου για All Star 2007 - 2008

Χαιρετισμός Δημάρχου για All Star 2007 – 2008

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι,
Κυρίες και Κύριοι
Χρόνια Πολλά καλή χρονιά!

Η απόφαση της ΕΚΑΣΘ για την διεξαγωγή του 7ου ALL STAR ανδρών και του 4ου ALL STAR γυναικών, εδώ στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Θερμαϊκού, μας γεμίζει με χαρά και μας δίνει ακόμα ένα μήνυμα.

Ένα μήνυμα το οποίο έρχεται να προστεθεί σε αυτό που είχαμε λάβει πολύ καιρό πριν αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου και δεν είναι άλλο από το να προχωρήσουμε γρήγορα στην αθλητική ανάπτυξη της περιοχής.

Τώρα πλέον γνωρίζουμε πολύ καλά πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.

Μεγάλες Αθλητικές Ομοσπονδίες επιλέγουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων τους π.χ. Tae Kwon Do και Beach Volley.

Φιλοδοξία όλων μας είναι να καταστήσουμε τον Δήμο Θερμαϊκού έναν Αθλητικό Τόπο ώστε να φιλοξενούμε ακόμα πιο πολλές και ακόμα πιο μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις σε όλη την διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο από την Ελλάδα.

Για τους λόγους αυτούς, προχωρήσαμε σε πρώτη φάση, στη μελέτη και κατασκευή μιας σειράς έργων, προϋπολογισμού 1.050.000 €.

Πολλά από αυτά έχουν ήδη τελειώσει και τα υπόλοιπα πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί η κατασκευή τους και θα παραδοθούν στους Δημότες μας. Επιτρέψτε μου να αναφέρω μερικά:

Κατασκευή αυτών των κερκίδων 370 θέσεων, εδώ σε αυτό το Κλειστό Γυμναστήριο.

Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στην Περαία εμβαδού 1.000 μ2 το οποίο θα στεγάσει την ενόργανη γυμναστική.

Κατασκευή ξύλινου δαπέδου στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου, έργο το οποίο ολοκληρώθηκε.

Κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5 χ 5 και ενός 50 χ 30 στην Περαία έργο το οποίο έχει ήδη ολοκληρωθεί και μένουν κάποιες τελευταίες εργασίες για να το παραδώσουμε στους δημότες αλλά και σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Κατασκευή δύο γηπέδων τένις στην Περαία.

Κατασκευή πλαστικού τάπητα 96 χ 56 στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας (Γ.Σ. ΠΥΡΣΟΣ)

Κυρίες και Κύριοι,

Ο αθλητισμός φέρνει τους ανθρώπους κοντά, διαπλάθει χαρακτήρες και ταυτόχρονα μαθαίνει στα Ελληνόπουλα να αγωνίζονται σε όλη τους τη ζωή για να γίνουν ακόμα καλύτεροι αθλητές αλλά και άνθρωποι.

Η ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής μας είναι ένα από τα ομορφότερα καθήκοντα που έχω ως Δήμαρχος.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά παιδιά στον Δήμο μας που διψούν για άθληση και διακρίσεις.

Γνωρίζω ότι ο αθλητισμός είναι ο σωστός τρόπος και ο σωστός δρόμος για τη νεολαία μας.

Γνωρίζω ότι αυτή την στιγμή εδώ ανάμεσά μας βρίσκονται πολλοί που μοχθούν για την ανάπτυξη του Μπάσκετ στον Δήμο μας.

Με την ευκαιρία τους συγχαίρω δημόσια για τις επίμονες προσπάθειες αλλά και τις πρωτοβουλίες τους για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ως Δήμαρχος Θερμαϊκού θα βρίσκομαι κοντά σας όχι μόνο στις επιτυχίες αλλά και στα προβλήματά σας.

Φίλες και φίλοι του Αθλητισμού,

Αυτή την Γιορτή του Μπάσκετ πρέπει να την δούμε ως μία μεγάλη αθλητική συνάντηση η οποία μας ενώνει και ταυτόχρονα απομακρύνει από τα γήπεδα την περιττή ένταση, τη θλίψη της ήττας και τους άγονους φανατισμούς.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ΕΚΑΣΘ, στον πρόεδρό της τον κύριο Λόρτο, καθώς και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη όπως και στους παράγοντες των ομάδων που προσπαθούν πάντοτε για το καλύτερο.

Χρόνια Πολλά

Καλή Αθλητική Χρονιά!!!!

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ