Τετάρτη 17-04-24
ΆρθραΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΠρογράμματα άθλησης για Όλους 2023 -2024

Προγράμματα άθλησης για Όλους 2023 -2024

«Προγράμματα Άθλησης για Όλους»

 

Ο Δήμος Θερμαϊκού ανακοινώνει την έναρξη των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους.

Έπειτα από καθυστέρηση μηνών, επιστρέφουμε! Αντιμετωπίζοντας τις καθυστερήσεις των εγκρίσεων  και τις χρονοβόρες διαδικασίες, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποδεχτούμε και πάλι στα προγράμματα άθλησης του Δήμου μας.

Έναρξη

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Προγράμματα άθλησης για Όλους 2023 -2024

 

Τα παιδικά τμήματα άθλησης:

· Κινητική Αγωγή  4-5 ετών σε Περαία, Μηχανιώνα, Επανομή, απογευματινές ώρες.

· Τέννις  6-15 ετών σε Περαία και Επανομή, απογευματινές ώρες.

· Παιδαγωγική Γυμναστική  6-15 ετών σε Περαία, Μηχανιώνα, Επανομή, απογευματινές ώρες.

· Κολύμβηση 4–16 ετών στην Περαία

· Στίβος 6-15 ετών στην Περαία, απογευματινές ώρες.

 

Τμήματα άθλησης Ενηλίκων:

·  Αερόβια προγράμματα (pilatescrossfitpower barsaerobic, ορθοσωμική κα.) 16+ ετών σε Περαία, Μηχανιώνα και Επανομή, πρωινές και απογευματινές ώρες.

·Τέννις 16+ ετών σε Περαία και Επανομή, απογευματινές ώρες.

·Υδρογυμναστική (Αqua aerobic16+ στην Περαία

·Εκμάθηση κολύμβησης 16+ στην Περαία

·Ελεύθερη κολύμβηση – ώρες κοινού 16+ στην Περαία

 

Επίσης από 1 Απριλίου 2024 το νέο ωράριο λειτουργίας της πισίνας για τις ώρες κοινού είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00.

Όλα τα τμήματα είναι ανοιχτά προς όλους,  μικρούς & μεγάλους,  δεν χρειάζεται προγενέστερη δήλωση συμμετοχής. Εφόσον διαθέτετε την ιατρική βεβαίωση καλής υγείας και συμβουλευτείτε το αναλυτικό πρόγραμμα μας, μπορείτε να ξεκινήσετε. 

Στην ιστοσελίδα μας www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr και στην ομάδα μας στο facebook www.facebook.com/groups/athlitismosthermaikou θα βρείτε το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα και τις πληροφορίες εγγραφής – συνδρομής.

Προσοχή!

ü  Κάθε αθλούμενος είναι υποχρεωμένος με την εγγραφή του να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση καλής υγείας. Η ιατρική βεβαίωση είναι απολύτως υποχρεωτική, χωρίς αυτή ο αθλούμενος δεν επιτρέπεται να συμμετέχει στα προγράμματα άθλησης. Απαιτείται για τους ενήλικες βεβαίωση παθολόγου ή καρδιολόγου. Για τους ανήλικους αρκεί βεβαίωση παιδιάτρου. Γίνεται δεκτή υπάρχουσα ιατρική βεβαίωση ισχύς 6μήνου.

ü  Από την πρώτη επίσκεψη σε οποιοδήποτε πρόγραμμα άθλησης, κάθε αθλούμενος οφείλει συμπληρώσει την υπεύθυνη δήλωση – αίτηση εγγραφής με τα προσωπικά στοιχεία και την καταθέτει μαζί με την βεβαίωση καλής υγείας από το γιατρό του στον γυμναστή/στρια.

Πληροφορίες

στο www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr,

στο www.facebook.com/groups/athlitismosthermaikou,

στο athlitismosthermaikou@gmail.com

 

Ο Αντιδήμαρχος
Πολιτισμού, Τουρισμού,
Αθλητισμού και Νεολαίας
Δήμου Θερμαϊκού
Γιώργος Σαλπιγκίδης

 

Με τιμή,

Μαρία Ιωάννου

ΠΕ Φυσικής Αγωγής 
Τμήμα Αθλητισμού
ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
τηλ. επικ. 2392027000
www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr

Διευκρίνιση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Στο πλαίσιο συμμόρφωσης του ΝΠΔΔ Δημοτικές Πολιτιστικές Περιβαλλοντικές Αθλητικές Κοινωνικές Υπηρεσίες Δήμου Θερμαϊκού (ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.) με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ – GDPR) 2016/679, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η πληροφορία του παρόντος μηνύματος καθώς και οποιουδήποτε συνημμένου αρχείου αυτού, χαρακτηρίζεται ως εμπιστευτική. Απευθύνεται προς ανάγνωση και χρήση αποκλειστικά στους αναγραφόμενους παραλήπτες των πεδίων διεύθυνσης. Εάν δεν συμπεριλαμβάνεστε στους παραλήπτες ή δεν είστε υπεύθυνος για τη μεταβίβαση της παρούσης πληροφορίας, παρακαλώ ενημερώστε τον αποστολέα άμεσα και διαγράψτε το παρόν μήνυμα και συνημμένα αρχεία αυτού από τον υπολογιστής σας καθώς και οποιαδήποτε άλλο μέσο αποθήκευσης. Εφόσον δεν είστε ο προοριζόμενος παραλήπτης ή εκπρόσωπός του/της, δεν επιτρέπεται να αναγνώσετε, αντιγράψετε, διανείμετε ή αποθηκεύσετε το παρόν μήνυμα ή και μέρος αυτού. Η αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας δεν μπορεί να εγγυηθεί ως ασφαλής και άνευ σφαλμάτων. Οι απόψεις που διατυπώνονται ανήκουν αποκλειστικά στον αποστολέα του μηνύματος και δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τις απόψεις του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Αν επιθυμείτε να ΜΗΝ λαμβάνετε πλέον email από αυτόν τον λογαριασμό, παρακαλούμε να αποστείλετε σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση : dpo_dippakyth@thermaikos.gr

poster ΕΠΑΝΟΜΗ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΠΕΡΑΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΙΒΟΣ

2β. Διαδικασία Εγγραφής & Αντίτιμο Συνδρομών ΠΑγΟ 2024

3α. Υποχρεώσεις Αθλούμενων Αθλητ. Εγκαταστάσεων

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ