Κυριακή 23-06-24

Thermaikos Triathlon 2016

Το Thermaikos Triathlon 2016 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Τριαθλητές, διοργανωτές, εθελοντές, χορηγοί, κάτοικοι και επισκέπτες απόλαυσαν ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός.

Η Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου αποτελεί για τον Δήμο Θερμαϊκού μέρα ορόσημο. Ο πρώτος αγώνας τριάθλου γράφετε στην ιστορία των εγχειρημάτων του. Μετά από πολλά χρόνια ο Νομός Θεσσαλονίκης έζησε την εμπειρία ενός αγώνα τριάθλου.

Κρίνοντας από την αποδοχή όλων το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και ο Δήμος Θερμαϊκού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης κατάφεραν τον στόχο τους.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου η πλατεία των Ν. Επιβατών πλημμύρησε αθλητές. Ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης Κρομμύδας και οι συνεργάτες του Δημήτρης Κασίμης, Σταμάτης Γιαννόπουλος και Νικόλας Ρεπανάς, η γραμματεία, οι εθελοντές και οι διοργανωτές υποδέχτηκαν αθλητές και συνοδούς. Μετά τις καθορισμένες διαδικασίες, παραλαβή τριαθλητικού κιτ και έλεγχο ποδηλάτων ακολούθησε η τελική τεχνική ενημέρωση των αθλητών στην ειδικά διαμορφωμένη πλατεία των Ν. Επιβατών.

Στις 12:00 δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα. Οι τριαθλητές κολύμπησαν 750μ. στην θάλασσα των Ν. Επιβατών δυτικά του μώλου, συνέχισαν την ποδηλατική διαδρομή 20.700μ. κυκλώνοντας τρεις φορές την οδό Ανθέων, την μεγαλύτερη οδό του δήμου Θερμαϊκού που εκτείνεται από το τέλος των Ν. Επιβατών έως την αρχή της Περαίας. Επιστρέφοντας στην ζώνη αλλαγής όπου άφησαν τα ποδήλατα τους συνέχισαν τρέχοντας να διανύσουν την απόσταση των 5.000μ. στον παραλιακό πεζόδρομο του Δήμου Θερμαϊκού.

Μετά την λήξη και του τελευταίου αθλητή πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομών δίπλα στην αμμουδιά της Περαίας στο All Day Café Bar Theros. Νικητές και τιμώμενα πρόσωπα βραβεύτηκαν για την διάκριση τους και την προσφορά τους στον αθλητισμό. Ήταν έκδηλος ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση όλων. Για άλλη μια φορά ο αθλητισμός και κέρδισε και προσέφερε σε όλους την δύναμη του.

Η πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών του Thermaikos Triathlon 2016 καθόρισε την επιτυχία του. Ο συντονισμός, η ευγένεια και η προθυμία των εθελοντών του αγώνα αποκόμισαν τα θετικότερα σχόλια των αθλητών. Μπράβο σε όλους.

ΕΘΟΠΑΚ ΕΘΟΠΑΚΚΕ ΟΦΚΑΘ Σύνδεσμος Στρατιωτικών & Σωμάτων Ασφαλείας Δήμου Θερμαϊκού «Αλέξανδρος ο Μέγας». Ναυτοπρόσκοποι, Εθελοντές με προσωπική πρωτοβουλία, πολίτες και επισκέπτες. Τους ευχαριστούμε όλους.

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ