ΔΗ.Π.Π.ΑΚ.Υ.Θ Δημαράκειος παιδικός σταθμός Ν. Μηχανιώνας

Ο Δημαράκειος Παιδικός Σταθμός Ν. Μηχανιώνας λειτουργεί από το 1993, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις για την εκπαίδευση και προάγει τις δεξιότητες κάθε παιδιού. Με έναν προσεκτικό προγραμματισμό μεγιστοποιεί τα παιδικά ερεθίσματα, ώστε το παιδί να αναπτύσσει τις ικανότητές του, να μαθαίνει να δρα τόσο ατομικά όσο και συλλογικά και να εκπαιδεύεται.

Ο Δημαράκειος Παιδικός Σταθμός παρέχει ενιαία προσχολική αγωγή, βοηθά τα παιδιά να αναπτυχθούν σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά και κοινωνικά, τηρώντας τους απαιτούμενους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας. Επίσης, επιτυγχάνει την ομαλή μετάβασή τους από το οικογενειακό στο σχολικό περιβάλλον και ασφαλώς εξυπηρετεί τους γονείς, ενώ παράλληλα τους ευαισθητοποιεί σε θέματα σύγχρονης παιδαγωγικής και ψυχολογίας.

Ο Δημαράκειος Παιδικός Σταθμός Ν. Μηχανιώνας λειτουργεί , σύμφωνα με τον Πρότυπο Κανονισμό Λειτουργίας (ΦΕΚ 4249/Β’/05.12.2017), ο οποίος κατά κύριο λόγο καθορίζει το βασικό πλαίσιο σχετικά με τις εγγραφές / διαγραφές παιδιών, το ημερήσιο πρόγραμμα και το Προσωπικό.

Ωράριο λειτουργιας: 7:00 16:00

ΔΗ.Π.Π.ΑΚ.Υ.Θ Δημαράκειος παιδικός σταθμός Ν. Μηχανιώνας
Μακεδονίας 22, 57004 Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκη

Όνομα Υπευθύνου: Τάτου Αλεξάνδρα
Τηλέφωνο: 23920 35787
Emaildimarakeiosps@gmail.com


ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ